Oviremontti v. 1920 rakennettuun omakotitaloon

Kaski Oviremontti Kaise

Kaski-oviremontti v. 1920 vuonna rakennettuun taloon

Mäntysen talo on rakennettu vuonna 1920 ja taloa alettiin remontoimaan. Samalla tuli ajankohtaiseksi myös oviremontti. Kyseessä oli vuoden mittainen projekti, jossa oli monta eri toimijaa. Oli tärkeää, että aikataulut saadaan joustavasti sovittua ja niistä pidetään kiinni. “Teimme perusteellisen remontin, joten nyt oli hyvä väli vaihtaa myös uudet ovet, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia,” kertoo Mikko.

Kotimainen kumppani

Hänelle Kaskipuun tuotteista tuli ensimmäisenä mieleen kotimaisuus ja kotimaisten tuotteiden tunnettu hyvä laatu. Koska oli tarkoitus tehdä kokonaisvaltainen remontti taloon, haluttiin panostaa nimenomaan laatuun sekä nykypäivän vaatimukset täyttäviin tuotteisiin, joiden täytyi lisäksi sopia alun perin vuonna 1920 rakennettuun taloon. Tärkeimpiä asioita olivat laatu, kotimaisuus, tuotteen pitkä takuuaika, asioinnin helppous sekä se, että yrityksellä on omat asentajat, jotka tuntevat tuotteet sekä osaavat asentaa ne heti ensimmäisellä kerralla oikein. Lisäksi tällaisessa isossa projektissa on myös tärkeää aikataulujen joustava sopiminen sekä niistä kiinni pitäminen.

Oviremontti, jota voi suositella

“Olemme olleet erittäin tyytyväisiä asioimiseen Kaskipuun kanssa” kertoo Mikko. Kaskipuun Myyjän, Timo-Pekka Larun kanssa oli helppoa ja mukavaa asioida. Asiat tapahtuivat juuri niin kuin sovittiin ja aikataulut pysyivät alkuperäisessä suunnitelmassa. Mäntyset suosittelevatkin Kaskipuuta kaikille, joille ovien tai ikkunoiden vaihto on ajankohtaista!

Kaski Oviremontti Kaise  Kaski Oviremontti Kaise4

Kotiin vaihdettiin Kaskipuun Puudesign-malliston Kaise-ovet. Nämä ulko-ovet ovat laadukkaat ja kotimaiset ja näissä ovissa näkyy käsityötaidon jälki.

 

Takaisin