Oviremontti v. 1920 rakennettuun omakotitaloon

Kaski Oviremontti Kaise

Kaski-oviremontti v. 1920 vuonna rakennettuun omakotitaloon

Mäntysen talo on rakennettu vuonna 1920 ja taloa alettiin remontoimaan. Samalla tuli ajankohtaiseksi myös oviremontti omakotitaloon. Kokonaisuudessaan kyseessä oli vuoden mittainen projekti, jossa oli monta eri toimijaa. Kaskipuu oli oviremonttikumppanina yksi osa isossa remonttiprojektissa. Oli tärkeää, että aikataulut saadaan joustavasti sovittua ja niistä pidetään kiinni. ”Teimme perusteellisen remontin, joten nyt oli hyvä väli vaihtaa myös uudet ovet, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia,” kertoo Mikko.

Kotimainen kumppani

Kaskipuun tuotteista Mikolle tuli ensimmäisenä mieleen kotimaisuus ja kotimaisten tuotteiden tunnettu hyvä laatu. Koska oli tarkoitus tehdä kokonaisvaltainen remontti taloon, haluttiin panostaa nimenomaan laatuun sekä nykypäivän vaatimukset täyttäviin tuotteisiin, joiden täytyi lisäksi sopia alun perin vuonna 1920 rakennettuun taloon. Tärkeimpiä asioita olivat laatu, kotimaisuus, tuotteen pitkä takuuaika, asioinnin helppous sekä se, että yrityksellä on omat asentajat, jotka tuntevat tuotteet sekä osaavat asentaa ne heti ensimmäisellä kerralla oikein. Lisäksi tällaisessa isossa projektissa on myös tärkeää aikataulujen joustava sopiminen sekä aikatauluista kiinni pitäminen.

Oviremontti, jota voi suositella

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä asioimiseen Kaskipuun kanssa” kertoo Mikko. Kaskipuun myyjän, Timo-Pekka Larun kanssa oli helppoa ja mukavaa asioida. Asiat tapahtuivat juuri niin kuin sovittiin, ja aikataulut pysyivät alkuperäisessä suunnitelmassa. Mäntyset suosittelevatkin Kaskipuuta kaikille, joille ovien tai ikkunoiden vaihto on ajankohtaista!

Kaski Oviremontti Kaise  Kaski Oviremontti Kaise4

Mäntysten kotiin vaihdettiin Kaskipuun Puudesign-malliston Kaise-ovet. Nämä ulko-ovet ovat laadukkaat ja kotimaiset ja näissä ovissa näkyy käsityötaidon jälki.

Tutustu Kasken ulko-ovimallistoon.

Onko oviremontti omakotitaloon ajankohtainen?

Ota yhteyttä Kaskipuun myyjään omalla alueellasi. Voit myös pyytää tarjouksen tai maksuttoman esittelykäynnin täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

 

Takaisin