Ikkunaremontin hinta

Ikkunaremontin hinta Kaski

Ikkunaremontin hinta omakotitalossa – mistä ikkunaremontin hinta koostuu?

Ikkunaremontin hintaan vaikuttaa moni seikka. Parhaan arvion ikkunaremontin hinnasta saat varaamalla Kaskipuun maksuttoman kartoituksen!

 

Luota ikkunaremontissa asiantuntijaan – varaa Kaskipuun maksuton kartoitus- ja suunnittelukäynti!

Hyvä suunnittelu on paras lähtökohta onnistuneelle ikkunaremontille. Asiantuntijamme tekemä kartoitus- ja suunnittelukäynti on aina maksuton eikä sido mihinkään. Autamme ikkunaremontin suunnittelussa, esittelemme vaihtoehtoja ja mittaamme vaihdettavat ikkunat. Asiantuntijamme selvittää toiveesi sekä etsii kohteeseen taatusti sopivat tuotteet lisävarusteineen ja väreineen. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarkan hinta-arvioin, joka auttaa sinua päätöksenteossa.

Varaa Kaskipuun maksuton kartoituskäynti!

Kaski Ikkunat ikkunaremontti pori

Mistä ikkunaremontin hinta koostuu?

Jokainen ikkunaremonttikohde on erilainen ja hintaan vaikuttaa moni tekijä. Kaskipuu voi toteuttaa ikkunaremontin kokonaispalveluna eli niin kutsulla avaimet käteen -periaatteella. Kokonaispalveluun kuuluvat tuotteiden lisäksi asennus sekä purkujätteen ja vanhojen ikkunoiden kierrätys.

Vaivaton kokonaispalvelu avaimet käteen -periaatteella

Kokonaispalveluna toteutettavan ikkunaremontin hinnasta noin puolet koostuu ikkunoista ja puolet asennuksesta siihen liittyvistä tarvikkeista sekä mahdollisista ikkunoiden lisävarusteista. Kaskipuu myöntää toteuttamilleen ikkunaremonteille peräti 12 vuoden asennustakuun ja kuuden vuoden pidennetyn teknisen takuun.

Kaskipuulta voit toki tilata myös pelkät ikkunat ja hoitaa itse asennuksen, mikäli kokemusta ja aikaa löytyy. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ikkunoiden asennuksessa kokemus on valttia – asennusvirheet ja tietämättömyys saattavat tulla kalliiksi. Itse asennetuissa ikkunaremonteissa Kaskipuun tuotteilla on kahden vuoden tekninen takuu.

Ikkunan hintaan vaikuttaa moni tekijä

Yksittäisen ikkunan osalta hintaan vaikuttaa eniten valittu värivaihtoehto, varusteet ja ikkunan välikarmien määrä. Teknisistä ominaisuuksista ikkunan lämmönläpäisykerroin eli U-arvo määrittelee osaltaan hintaa, mutta kaikki ikkunamme ovat vähintään A-energialuokan tuotteita. Hintaa lisäävät esimerkiksi lämpöä ja melua torjuvat erikoislasit tai signaalinvahvistimet. Suomen vaativista sääolosuhteista ja suurista lämpötilavaihteluista johtuen kaikissa ikkunoissamme on vakiovarusteena huurtumaton ulkolasi, joka estää varsinkin keväällä ja syksyllä ulommaisen lasin ulkopinnan huurtumisen. Tämä on lähtökohtaisesti kaikkien korkean U-arvon omaavien lasitusten ominaisuus ja voi olla pahimmillaan kiinteistön asukkaalle todella kiusallinen esteettinen haitta.

Uusien ikkunoiden asennukseen vaikuttavat esimerkiksi telineiden tai nostimien tarve sekä työmäärä. Työmäärä riippuu seinän rakenteesta, ikkunan kiinnityksestä seinärakenteeseen sekä tarvittavista lisätöistä. Tarkan tarjouksen asennustyön hinnasta saat, kun asiantuntijamme on tarkastanut remonttikohteen kartoituskäynnin yhteydessä. Ikkunaremontin hintaan sisältyviä tarvikkeita ovat ikkunoiden pellitykset, listat, kiinnitysmateriaalit, eristeet sekä mahdolliset vuorilaudat ja smyygit. Myös ikkunoiden lisävarusteet, kuten sälekaihtimet, ristikot, tuloilmaventtiilit tai hyttyspuitteet vaikuttavat hintaan.

Kaskipuun ikkunat valmistetaan omalla tehtaallamme Viitasaarella. Tuotantolinjamme on Pohjois-Euroopan modernein, tutustu tehtaaseemme tarkemmin! Ikkunaremontti päästään useimmiten aloittamaan 4-8 viikon kuluessa tilauksesta. Muistathan, että ikkunaremontin voi toteuttaa myös talvella!

Toteutuneita ikkunaremontin hintoja

 • 11 ikkunaa ja ovi, kokonaispalvelu sis. asennus ja kierrätys. Ikkunaremontin hinta 12900 €
 • 14 ikkunaa, kokonaispalvelu sis. asennus ja kierrätys. Ikkunaremontin hinta 17500 €.
 • 9 ikkunaa, sis. asennus. Ikkunaremontin hinta 8500 €.
 • 21 ikkunaa ja 2 ovea, kokonaispalvelu sis. asennus ja kierrätys. Ikkunaremontin hinta 24570 €.

Kokonaispalvelu sisältää tuotteiden lisäksi asennuksen, vanhan purkamisen, rakenteiden tarkistuksen ennen uusien asennusta, uusien tuotteiden asennuksen, kiinnitystarvikkeet, eristyksen, sisä- ja ulkopuolen listoituksen (tiilitalossa peltilistoitus ja vesipelti tai puutaloissa smyygilaudat, vuorilaudat ja vesipellit puutaloissa) sekä purkujätteiden kierrätyksen.

Kaski ikkunan lisävarusteet

Ikkunaremontilla säästöjä ja helppoutta

Ikkunaremontti maksaa itseänsä takaisin energiansäästöinä sekä kiinteistön arvon nousuna. Ikkunaremontti kohentaa luonnollisesti myös asumismukavuutta – uudet ikkunat ovat huoltovapaat ja helpottavat pesemistä.

Esimerkkilaskelma

Kohde: Kuopiossa sijaitseva vanha talo, vanhat kaksilasiset ikkunat, joiden U-arvo on 2,8 W/m²,K, energialuokka on G.

Uudet Kaskipuun ikkunat: U-arvo 1,0 W/m²,K ja energialuokka A

Energiansäästö: 20 neliön ikkunapinta-alaan 6485 kWh (vuosikulutus) – 2316 kWh = 4169 kWh/ vuosi à 416,88 € / vuosi.

Kotimaiset Kaskipuu ikkunat

Muistilista ikkunaremontin hintaan vaikuttavista tekijöistä

Harkitsetko ikkunaremonttia, mutta ikkunaremontin hinta mietityttää? Nykyaikaisissa ikkunoissa on rutkasti erilaisia ikkunaremontin hintaan vaikuttavia ominaisuuksia ja remontin suunnitteluvaiheessa on hyvä miettiä, millaiset ikkunat oikeasti tarvitaan. Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat:

Ikkunaremontin laajuus ja mahdolliset muutostyöt

Hintaan vaikuttavat

 • Talon koko ja ikkunoiden määrä. Ikkunaremontti kannattaa toteuttaa koko taloon kerralla, jolloin ikkunakohtainen hinta on pienempi.
 • Mahdolliset muutokset ikkunoiden aukkokokoon.
 • Mahdollinen ulko-ovien, autotallin ja varaston ovien vaihtaminen.

Ikkunoiden koko ja malli

Pieni ja yksinkertainen ikkuna on edullisempi kuin suuri ja moniruutuinen ikkuna. Ikkunapuitteiden perusvärit ovat edullisempia kuin vapaavalintaiset värit. Huomioithan myös, että

  • tuloilman esilämmittävä korvausilmaventtiili voidaan asentaa vain avattavaan ikkunaan.
  • kaihtimet voidaan asentaa avattavaan ikkunaan pölyltä ja kosketuksilta suojaan ikkunan sisälle.

Ikkunoiden asennuspalvelu

Noin neljännes ikkunaremontin hinnasta koostuu asennuksesta, jonka kokonaishintaan vaikuttavat asennustapa, kohteen rakenteet sekä tarvittavat telineet ja nostimet. Esimerkiksi näiden syiden vuoksi ikkunaremontille on vaikea antaa tarkkaa hinta-arvioita ilman asiantuntijan suorittamaa kartoitus- ja suunnittelukäyntiä.

Kaskipuu myöntää toteuttamilleen ikkunaremonteille 12 vuoden asennustakuun ja tuotteilleen kuuden vuoden pidennetyn teknisen takuun. Itse asennetuissa ikkunaremonteissa Kaskipuun tuotteilla on kahden vuoden tekninen takuu.

Ikkunoiden lisävarusteet

Kaskipuun lisävarusteet parantavat ulkoasua ja käytettävyyttä. Hyönteispuitteet, sälekaihtimet, ristikot, aukipitolaitteet, erikoisvärit sekä venttiilit parantavat ulkonäköä ja käytettävyyttä vaikuttavat ikkunaremontin hintaan.

Asennuksen tarvikkeet

Asennuksessa tarvitaan erilaisia tarvikkeita, kuten eristeitä, listoja ja ikkunapeltejä. Kaskipuun kokonaispalvelussa nämä kuuluvat asennushintaan.

Lasivaihtoehdot

Kaskipuun ikkunalaseissa on laaja valikoima erilaisia ominaisuuksia, jotka lisäävät paitsi käyttömukavuutta, myös turvallisuutta. Näitä ovat äänieristys, huurtumattomuus, näkösuojalasi sekä palonkestävä lasi.

Ikkunoiden erikoisominaisuudet

Kaski Signal -signaalilasi parantaa radiosignaalien läpäisyä, datasiirtoa sekä puhelinverkon toimivuutta. Kaski Signal on saatavilla kaikkiin Kaski-ikkunoihin. Signaalilasi on edullinen ja varma tapa varmistaa puheluiden kuuluvuus ja mobiilidatan toimivuus sisätiloissa.

Kaskipuulta saat ikkunoiden lasituksiin myös muita eri vaihtoehtoja. Lue lisää esimerkiksi auringonsuojalaseista, turvalaseista ja huurtumattomista laseista.

Kaski ikkunat signaalinvahvistin

Ikkunaremontin muita mahdollisia kuluja

Rahti- ja kuljetuskulut sekä mahdolliset kierrätyskulut. Kaskipuun kokonaispalveluun kuuluu purkujätteen kierrätys, muuten kierrätys jää asiakkaan tehtäväksi.

Ikkuna-aukon koon muuttaminen tai kokonaan uusien ikkuna-aukkojen tekeminen.

 

Vinkkejä ikkunaremontin suunnitteluun

Ikkunoiden elinikä on noin 30-40 vuotta laadusta ja tehdyistä huoltotoimenpiteistä riippuen. Ikkunaremontti on ajankohtainen, kun asunnossa on vedon tunnetta, vanhat ikkunat huurtuvat, tiivisteet vuotavat ja karmien maalit hilseilevät.

Ikkunaremonttia suunniteltaessa kannattaa pohtia ainakin näitä asioita:

 • Tarvitaanko avattavaa ikkunaa, entä tuuletusikkunaa?
 • Vaihdetaanko kätisyyttä?
 • Asennetaanko hyönteissuojat?
 • Panostetaanko ääneneristävyyteen, auringonsuojaan tai signaalien läpäisevyyteen?

Muutoksilla ja sopivilla lisävarusteilla voit vaikuttaa huomattavasti käyttömukavuuteen ja energiankulutukseen. Yleisimpiä lisävarusteita ovat korvausilmaventtiilit ja sälekaihtimet.

Ikkunaremontin yhteydessä voidaan suurentaa myös ikkunoiden aukkoja – näin saadaan koko koti näyttämään avarammalta ja valoisammalta. Jo puitteiden väreillä ja lasiaukkojen koolla saadaan ihmeitä aikaan!

Uudet ulko-ovet ikkunaremontin yhteydessä

Ikkunaremontin suunnittelussa kannattaa huomioida myös ulko-ovet: saat uudet ja energiatehokkaat ulko-ovet samoilla värisävyillä ikkunoiden kanssa. Ikkunoiden sisäpuolelle on saatavilla samat kuultosävyt, kuin Kaski Puudesign -malliston puisiin ulko-oviin.

Uusi ulko-ovi tuo viimeistellyn ulkoasun, käyttömukavuuden ja energiatehokkuuden lisäksi myös turvaa. Oviremontin hintaan vaikuttaa valittu ovimalli lisävarusteisteineen ja painikkeineen. Oviin on saatavilla vakioheloitusten lisäksi myös valmiiksi asennettuja sähköisiä lukituksia, jotka nostavat oven hintaa.

Tutustu Kaskipuun ikkunoiden ominaisuuksiin ja lisävarusteisiin – lataa ikkuna- ja ovikirja!

 

Taloyhtiön ikkunaremontti

Kun ikkunaremontti toteutetaan taloyhtiöön, samanlaisia tuotteita pystytään valmistamaan kerralla iso määrä. Näin kustannustehokkuus kasvaa ja ikkunoiden kappalehinta jää pienemmäksi. Energiasäästöt ovat taloyhtiössä huomattavat – lämmityslaskuissa säästö on jopa tuhansia euroja. Nykyaikaisilla ikkunoilla voidaan vaikuttaa myös huoneiden ilmanpaineeseen, joka on olennainen ilmanlaadun ja asukkaiden terveyden kannalta. Uudet ikkunat eristävät myös tehokkaasti ääntä.

Rivitaloissa ja kerrostaloissa ikkunaremontti tehdään joko erillisenä remonttiprojektina, oviremontin tai kokonaisvaltaisen julkisivuremontin yhteydessä.

Lataa opas taloyhtiön ikkunaremonttiin!

ikkunaremontin hinta taloyhtiössä, taloyhtiön ikkunaremontti hinta

Ikkunaremontin rahoitus

Kaski-rahoitus on helppo tapa ikkunaremontin toteuttamiseen – sinun ei tarvitse neuvotella pankin kanssa etkä tarvitse käsirahaa. Joustavilla kuukausierillä hoidat maksun tasaisesti ja mahdollisen säästetyn pääoman voit käyttää muihin kohteisiin. Voit aina halutessasi lyhentää koko lainan kerralla pois. Kokeile ikkunaremontin rahoituslaskuria. Muista myös korkovähennysoikeus!

Muista ikkunaremontissakin kotitalousvähennys!

Ikkunaremontin työkustannuksista voit saada kotitalousvähennystä maksimissaan on 2 250 euroa (2024). Saat maksimimäärän, kun yritykselle maksamasi laskun loppusummassa on 5 875 euroa työn osuutta. Omavastuu on 100 euroa vuodessa. Kun maksat työstä yritykselle, saat vähentää 40 prosenttia vähennykseen oikeuttavan työn arvonlisäverollisesta hinnasta.

Huomaathan, että kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta. Et saa kotitalousvähennystä esimerkiksi tarvikkeista tai matkakuluista. Kun yrittäjä lähettää sinulle laskun töistä, laskussa täytyy olla erittely. Erittelystä näet, mikä on työn hinta. Sen jälkeen voit hakea kotitalousvähennystä työn hinnasta.

Ohjeet ja ajankohtaiset tiedot löydät osoitteesta vero.fi.

Pyydä tarjous tai varaa maksuton esittelykäynti!

 

Takaisin