Kaskipuun ikkunoita ja ovia Naantalin asuntomessuilla

Kaskipuun ulko-ovet

Kaskipuun ikkunoita ja ovia useisiin messukohteisiin

Tulevana kesänä Naantalin Asuntomessuilla voit tutustua Kaskipuun tuotteisiin, ikkunoihin ja oviin, useissa kohteissa. Päivitämme tälle sivulle kevään aikana kaikki kohteet. Messut pidetään Naantalissa upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien saaren naapurissa. Tapahtuma on avoinna 15.7-14.8.2022 joka päivä ja Lounatuulen messualueella on 35 kohdetta.

Designtalon Auroran Ruusu

Luonnonmaan saarella Lounatuulen asuinalueella on kallioisella tontilla jo kova kuhina,  ja sinne valmistuu Ruususen perheen uusi koti. Yksitasoinen ja moderni Designtalo Auroran Ruusu, nousee tontin korkeimmalle kohdalle: mahtavia maastonmuotoja, kasvillisuutta ja luontoa halutaan säilyttää mahdollisimman paljon. Kodin ikkunoista tulee aukeamaan upeaa saaristoluontoa, ja Designtalo Auroran Ruusun asukkaiden maisemat ovat kuin postikortista. Tässä kodissa on myös ulko-ovet Kaskipuulta.

K-Raudan Villa Aalto

Puurunkoinen hengittävä, mutta energiatehokas ekorakenne ja tavallisen perheen tarpeiden kokoinen, arjessa toimiva ja tilatehokas talo muuntautuu helposti niin pariskunnalle kuin kahden lapsen perheellekin sopivaksi kodiksi. Pihan hyötypuutarhasta saa tuoreet ainekset ruuanlaittoon. K-Raudan kohde Villa Aalto on Ainoakoti, Den Finlandin yksi talobrändeistä.

Jukkatalon Knaapi

Jukkatalon Hirsijukka -malliston upea hirsitalo Knaapi. Tilavasta 109 m2:n talosta löytyy kolme makuuhuonetta, jotka tuovat omaa tilaa jokaiselle perheenjäsenelle. Suuri olohuone ja erillinen ruokailutila taas tarjoavat yhteistä tilaa koko perheelle.  

Tilava autotalli on kytketty taloon ja se luo samalla sopen sisäänkäynnille Varastoon talossa kuljetaan säältä suojassa katetun terassin kautta. Tämä upea tummanpuhuva hirsitalo rakentuu upealle paikalle osaksi Lounatuulen messualueen kallioista metsämaisemaa.  

Kaskipuu Jukkatalo

Kannustalon Auma

Kannustalon Auma-mallisto on minimalistisesta japanilaishenkisestä tyylistä inspiroitunut talomallisto, joka on suunniteltu pohjoismaalaiseen tyyliin sopivaksi. Kannustalon asuntomessutalon sisustamisesta vastaa jälleen taitava Helena Karihtala. Helenalla on taito luoda taloihin ajaton ja ajankohtainen tunnelma. Tässä kohteessa voit tutustua Kaskipuun ulko-oviin!

Kaskipuu ulko-ovet

As Oy Naantalin Tiira, Rakennuttaja: Treeva Rakennus Oy

As Oy Naantalin Tiira rakentuu Naantalin asuntomessualueelle meren välittömään läheisyyteen. Rakennusmateriaalit kohteeseen toimittaa Stark. Tiira on kahden paritalon muodostama kokonaisuus, jossa on kunnioitettu saariston arkkitehtuuria moderneja linjoja unohtamatta. Jokaisessa asunnossa on oma avopatio merinäköalan äärellä. Tiirassa asuessa merellinen luonto upeine ulkoilumahdollisuuksineen on läsnä koko ajan. Tähän kohteeseen tulee Kaskipuun ulko-ovet, joissa on erikoiskestävä musta maalaus ja ovet on piilosaranoitu. Lisäksi ovet varustetaan Rollockin älylukituksilla.

Merellinen saaristoluonto, terveellinen asuminen ja ekologiset energiaratkaisut ovat teemoja asuntomessuilla ja nämä on otettu huomioon myös Tiirassa. Kaunis jylhä ja kallioinen saaristoluonto on haluttu säilyttää ja rakennuksien ulokkeet on sijoitettu merelle päin säästäen näin mahdollisimman paljon kalliota louhinnalta. Samalla pihoista on saatu erittäin helppohoitoiset. Tutustu kohteeseen asuntomessuilla 15.7.2022 alkaen!

Asuntomessut Kaskipuu

Takaisin