Kaskipuun ikkunoita ja ovia Naantalin asuntomessuilla

Kaskipuun ulko-ovet

Kaskipuun ikkunoita ja ovia useisiin messukohteisiin

Tulevana kesänä Naantalin Asuntomessuilla voit tutustua Kaskipuun tuotteisiin, ikkunoihin ja oviin, useissa kohteissa. Messut pidetään Naantalissa upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien saaren naapurissa. Tapahtuma on avoinna 15.7-14.8.2022 joka päivä ja Lounatuulen messualueella on 35 kohdetta.

 • Kohde 4, Kannustalon Auma
 • Kohde 5, Jukkatalon Knaapi
 • Kohde 7, Hirsi-Kastellin Aisti
 • Kohde 9, Designtalon Auroran Ruusu
 • Kohde 10, K-Rauta Villa Aalto, Ainoakoti
 • Kohde 11, Kastellin Kultaranta
 • Kohde 12, Talo Pukkila
 • Kohde 14, Kontion Villa Myötätuuli (PRT)
 • Kohde 16, Kontion Villa Nåde
 • Kohteet 20-22, As Oy Naantalin Tiira
 • Kohde 27, Talo Corten
 • Kohteet 30-31, As Oy Lounakallio

Kannustalon Auma

Kannustalon Auma-mallisto on minimalistisesta japanilaishenkisestä tyylistä inspiroitunut talomallisto, joka on suunniteltu pohjoismaalaiseen tyyliin sopivaksi. Kannustalon asuntomessutalon sisustamisesta vastaa jälleen taitava Helena Karihtala. Helenalla on taito luoda taloihin ajaton ja ajankohtainen tunnelma. Tässä kohteessa voit tutustua Kaskipuun ulko-oviin!

       

Kannustalon Aumassa sisäänkäyntiovena on Kaskipuun Puudesignovi Tykky, Aumassa on lisäksi kokolasisia ovia.

Jukkatalon Knaapi

Jukkatalon Hirsijukka -malliston upea hirsitalo Knaapi. Tilavasta 109 m2:n talosta löytyy kolme makuuhuonetta, jotka tuovat omaa tilaa jokaiselle perheenjäsenelle. Suuri olohuone ja erillinen ruokailutila taas tarjoavat yhteistä tilaa koko perheelle.  Tilava autotalli on kytketty taloon ja se luo samalla sopen sisäänkäynnille varastoon. Tämä upea tummanpuhuva hirsitalo rakentuu upealle paikalle osaksi Lounatuulen messualueen kallioista metsämaisemaa. Käy peremmälle Kaskipuun ovesta!

 

Tässä Jukkatalon kohteessa on Kaskipuun ulko-ovet.

Hirsi-Kastellin Aisti

Hirsi-Kastellin kohde sulautuu kauniisti ympäristöönsä ja messukohde antaa inspiraatiota avaraan, valoisaan, moderniin ja silti luonnonmukaiseen asumiseen. Aisti 135/150 syntyi Hirsi-Kastellin Aisti-talomallista yhdistettynä asukkaiden yksilöllisiin toiveisiin. Maisemallinen saaristokoti tarjoaa puhtaan sisäilman asumista sekä henkeäsalpaavan aitiopaikan merellisessä ympäristössä.

 

Designtalon Auroran Ruusu

Luonnonmaan saarella Lounatuulen asuinalueella on kallioisella tontilla jo kova kuhina,  ja sinne valmistuu Ruususen perheen uusi koti. Yksitasoinen ja moderni Designtalo Auroran Ruusu, nousee tontin korkeimmalle kohdalle: mahtavia maastonmuotoja, kasvillisuutta ja luontoa halutaan säilyttää mahdollisimman paljon. Kodin ikkunoista tulee aukeamaan upeaa saaristoluontoa, ja Designtalo Auroran Ruusun asukkaiden maisemat ovat kuin postikortista. Tässä kodissa on myös ulko-ovet Kaskipuulta.

 

Talo Pukkila

Talo Pukkila on puurakenteinen, atrium-mallinen, yksitasoinen ja kustannustehokas koti, joka soveltuu niin pariskunnille kuin lapsiperheillekin. Talon sisääntulo on täysin esteetön: portaiden sijaan taloon kuljetaan luiskaa pitkin. Täältä löytyy Kaskipuun ovia!

 

Talo Pukkilassa on useita Kaskipuun kokolasisia parvekeovia

K-Raudan Villa Aalto

Puurunkoinen hengittävä, mutta energiatehokas ekorakenne ja tavallisen perheen tarpeiden kokoinen, arjessa toimiva ja tilatehokas talo muuntautuu helposti niin pariskunnalle kuin kahden lapsen perheellekin sopivaksi kodiksi. Pihan hyötypuutarhasta saa tuoreet ainekset ruuanlaittoon. K-Raudan kohde Villa Aalto on Ainoakoti, Den Finlandin yksi talobrändeistä. Tervetuloa kohteeseen Kaskipuun ovesta!

 

Kastellin Kultaranta

Kastellin uusi Kultaranta-mallisto on Kastellitalojen yli 30-vuotisen talosuunnittelun taidonnäyte. Arkkitehtonisen kauniit ja hiotun käytännölliset Kultaranta-omakotitalot vastaavat suomalaisten moderniin mutta samalla luonnonläheiseen kotiunelmaan. Mallistosta on tehty avara ja hukkanelilöitä on mahdollisimman vähän. Kultaranta 123/142 -messukodissa korostuvat oleskelutilojen ilmavuus, vastuullisuus sekä asumisen modernit herkut runsaine säilytystiloineen. Tässä kohteessa voit tutustua Kaskipuun ikkunoihin sekä oviin!

    

Kontion Villa Myötätuuli

Kontio Hill House 124 -mallista muunneltu näyttävä Villa Myötätuuli edustaa Kontion modernin suunnittelun jatkumoa. Kaunis ja herkkä, osittain suojeltu tontti haluttiin hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla luontoa kunnioittaen. Talon luksusmainen tyyli ja tunnelma muodostuu mid-century modern -tyylin arkkitehtuurista ja yksityiskohdista sekä harkitusta sisustuksesta. Parvekkeilta avautuu näkymät ympäröivään maisemaan ja ne suojaavat taloa auringolta. Yläkertaan tuo omanlaisen tunnelman silta, josta kuljetaan huoneisiin ja jossa kuljetetaan huomaamatta myös talotekniikkaa. Tähän kotiin kuljetaan Kaskipuun ovesta!

   

Kontion Villa Nåde

Kontio Sky House 50 -mallista muunneltu huvila Villa Nåde huomioi tontin parhaalla mahdollisella tavalla. Kapea ja pitkä rakennus sijaitsee samanmuotoisen tontin reunalla avautuen pihalle päin. Sisäänkäynti sijoitettiin niin, että rakennukseen pääsee kätevästi sisään suoraan parkkipaikalta.

Ympäristön ehdoilla sijoitellut Kaskipuun ikkunat avautuvat kohti pihaa sekä kauniita kallioita. Mid-century modern -tyyliä hehkuvat yksityiskohdat korostavat rakennuksen moderniutta ja luovat luksusmaista tunnelmaa. Kontiolle tyypillisen tehokkaan tilasuunnittelun ansiosta rajattuun neliömäärään mahdutettiin mukavasti kaksi makuuhuonetta, eteinen, kylpyhuone ja kutsuva keittiö-oleskelutila. Tässä kohteessa on Kaskipuun ikkunat ja ovet!

   

As Oy Naantalin Tiira, Rakennuttaja: Treeva Rakennus Oy

As Oy Naantalin Tiira rakentuu Naantalin asuntomessualueelle meren välittömään läheisyyteen. Rakennusmateriaalit kohteeseen toimittaa Stark. Tiira on kahden paritalon muodostama kokonaisuus, jossa on kunnioitettu saariston arkkitehtuuria moderneja linjoja unohtamatta. Jokaisessa asunnossa on oma avopatio merinäköalan äärellä. Tiirassa asuessa merellinen luonto upeine ulkoilumahdollisuuksineen on läsnä koko ajan. Tähän kohteeseen tulee Kaskipuun ulko-ovet, joissa on erikoiskestävä musta maalaus ja ovet on piilosaranoitu. Lisäksi ovet varustetaan Rollockin älylukituksilla.

 

Talo Corten

Talo Cortenin nimi tulee sen huoltovapaasta pintamateriaalista: autotalliin ja osaa seinää tulee ruostutettu teräslevyjulkisivu (corten), jota pehmentää puu. Täällä on upeita, corten-teräksen sävyyn sointuvia Kaskipuun puudesignovia.

 

As Oy Lounakallio

As Oy Lounakallio on valmistunut Kallioiselle tontille, meren äärelle. Täältä kallion päältä, tien päästä löytyy neljä ekologista, hengittävää, hyvän elämän omakotitaloa. Upea ympäröivä luonto on osa sisustusta ja osa sen tuomaa hyvää oloa. Oma rauha ja rentoutuminen arjen kiireiltä on kodin tärkein tehtävä. Maanläheiset materiaalit ja sävyt sekä kontrastit luovat kokonaisuuden. Näissä kohteissa on upeat Kaskipuun hiilineutraalit puiset ulko-ovet älylukoilla!

 

Takaisin