Ikkunaremontti talvella – kolme syytä vaihtaa ikkunat ennen kesää

Kotimaiset Kaskipuun ikkunat

Tiesithän, että ikkunaremontti voidaan toteuttaa myös talviaikaan? Kesä on perinteisesti ikkunaremonttien sesonkiaikaa, mutta mikään ei estä huonokuntoisten ikkunoiden vaihtamista uusiin talviaikaan. Kokosimme kolme syytä, joiden vuoksi kannattaa harkita kesäksi suunnitellun ikkunaremontin siirtämistä tuleville talvikuukausille.

Vuodenajasta riippumatta onnistunut ikkunaremontti vaatii laadukkaat tuotteet sekä ammattitaitoisen asennuksen –  meiltä saat molemmat!

 

  1. Vaihda ikkunat talvella – säästät rahaa ja energiaa

Vanhojen ikkunoiden vaihtaminen uusiin energiatehokkaisiin ikkunoihin heijastuu paitsi lämmityskuluihin, myös asumismukavuuteen. Uudet ikkunat eivät vedä, joten lämpö ei karkaa harakoille kovillakaan pakkasilla.

Ikkunoiden vaihtaminen käy ammattilaisiltamme rivakasti. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan ja työhön kuluu useimmiten vain viitisentoista minuuttia – kotisi ei siis pääse merkittävästi jäähtymään remontin aikana.

  1. Talvella toteutettu ikkunaremontti takaa huolettoman kesän

Kesä on ikkunaremonttien sesonkiaikaa ja ikkunoiden toimituksessa ja asennuksessa saattaa olla jopa kuukausien jono. Saat todennäköisemmin haluamasi tuotteet ja asennuksen juuri haluamaasi ajankohtaan, kun ikkunaremontti tehdään talviaikaan.

Voit siis keskittyä kesällä huolettomaan lomailuun, kun lomaretkiä ei tarvitse toteuttaa ikkunaremontin sanelemissa raameissa.

  1. Talvikeli luo hyvät puitteet ikkunaremonttiin

Usein ikkunaremontteja aristellaan talvisin, mutta talvikelien kuiva ilma on jopa rakennukselle parempi kuin kosteampi kesäsää. Kuivan talvi-ilman ansiosta talon rakenteisiin ei pääse ylimääräistä kosteutta.

Talvella pääset nauttimaan ikkunaremontin tuloksista heti – vältä siis kesän toimitus- ja asennusruuhka ja paranna asuinmukavuuttasi heti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous valtakunnan vaivattomimmasta ikkunaremontista!

Lue millainen on Kasken ovi- ja ikkunaremontti ja tutustu rahoitusmahdollisuuksiimme!

Radiojuontaja Suvi Hartlinin kodin ikkunaremontti toteutettiin talvella – inspiroidu Suvin kokemuksista!

Takaisin