Ikkunoiden vaihto taloyhtiössä – Kuinka valita paras toteuttaja ikkunaremontille?

Ikkunoiden vaihto taloyhtiössä on merkittävä investointi ja sen toteuttamisen suunnitteluun kannattaa panostaa. Ikkunaremontti lisää asumismukavuutta ja on usein tarpeellinen varsinkin iäkkäissä taloissa. Onnistunut ikkunaremontti myös parantaa talon ulkonäköä ja lisää energiansäästöä. Onnistuneessa ikkunoiden vaihdossa lopputulos on toivotun kaltainen, remontti sujuu asiakkaiden arki huomioiden ja aikataulut sekä budjetti pitävät.

Moni taloyhtiöiden toiminnassa mukana oleva on kohdannut saman kysymyksen: Kuinka valita taloyhtiölle sopiva ikkunaremontin toteuttaja? Lue artikkelistamme tärkeimmät asiat, jotka remonttikumppania valitessa tulisi ottaa huomioon ja miten nämä asiat Kaskella toteutuvat.

 1. Suunnittelu ja neuvonta
 2. Yksilölliset ratkaisut
 3. Tiedottaminen
 4. Asennus ja työturvallisuus
 5. Poiskuljetus ja kierrätys
 6. Hyväksyntä
 7. Takuu

Hyödynnä myös artikkelin lopussa oleva muistilista remonttikumppanin valintaan.

Ikkunoiden vaihto taloyhtiössä Kasken tapaan

Suunnittelu ja neuvonta

Kuinka toimijan suunnittelu ja neuvonta toteutuu? Jotta ikkunaremontin lopputulos on toivottu ja aikataulut pitävät, pitää ikkunaremontti suunnitella huolella alusta loppuun. Remontin tulisi olla asiakkaalle vaivaton ja huoleton.

Kasken ammattilaiset ovat aina valmiina vastaamaan niin isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen kuin taloyhtiön asukkaidenkin kysymyksiin. Projektipäällikkömme vastaa ikkunaremontin sujuvuudesta ja huolehtii, että ikkunoiden vaihto taloyhtiössä etenee suunnitellusti.

Yksilölliset ratkaisut

Taloyhtiön ikkunaremontin suunnitteluvaiheessa on tärkeää ottaa huomioon oikeiden tuotteiden valinta. Onko taloyhtiöllä tai sen asukkailla tarvetta yksilöllisille tuotteille tai ratkaisuille? Ikkunoiden koko, puitteiden väri, auringonsuojalasi, kukkalauta… valitse makusi mukaan! Nämäkin tulee ottaa heti alussa suunnittelussa ja neuvonnassa huomioon. Silloin ikkunoiden ulkonäkö ja ikkunaratkaisu kokonaisuudessaan ovat juuri kyseiseen taloyhtiöön sopivat.

Kaski tarjoaa yksilölliset tuotteet ja ratkaisut taloyhtiöiden asukkaille. Kasken projektipäällikkö auttaa valitsemaan taloyhtiöösi juuri oikeat ikkunat ja ovet.

Tutustu Kaski-ikkunoihin!

Tiedottaminen

Isossa taloyhtiössä ikkunoita on paljon ja vaikka yhden ikkunan vaihtaminen ei kauaa kestä, on remonttiaika tietenkin sitä pidempi, mitä isommasta taloyhtiöstä on kyse. Väistämättäkin asukkaiden arki hieman häiriintyy, kun remonttiprojektia aletaan toteuttaa, mutta avoimen tiedottamisen avulla häiriöt minimoidaan. Kun asukkaat tietävät, mitä tehdään ja missä aikataulussa on tarkoitus edetä, he voivat sovittaa oman arkensa sen mukaisesti.

Kasken tapa on tiedottaa aktiivisesti asukkaille remontin etenemisestä. Ajantasaisen tiedon saanti on tärkeä osa onnistunutta remonttia.

Asennus ja työturvallisuus

Turvallinen ja sujuva asennus on ikkunaremontissa tärkeässä roolissa. Hyvä tuote ei riitä, mikäli asennus on hoidettu huonosti.

Kasken ammattitaitoiset asentajat tekevät takuujälkeä asiakkaita kunnioittaen, paikat suojaten ja siististi. Asentajien työturvallisuus on meille tärkeää ja pidämmekin siitä aina huolen.

Poiskuljetus ja kierrätys

Huh, ikkunat on vaihdettu! Entäpä entisten ikkunoiden ja purkujätteen poiskuljetus ja kierrätys? Mikäli taloyhtiön ikkunoiden vaihdon haluaa toteuttaa ympäristölle parhaalla mahdollisella tavalla, tämäkin kannattaa ottaa huomioon. Mikäli vanhojen tuotteiden poiskuljetus ja kierrätys jää taloyhtiön vastuulle, tulee ottaa huomioon tuotteiden oikeaoppinen kierrätys.

Emme jätä vanhoja ikkunoita sekä purkujätettä asiakkaamme harmiksi. Kuljetamme kaiken pois ja vastaamme kierrätyksestä.

Hyväksyntä

Kun ikkunoiden vaihto taloyhtiössä on kokonaisuudessaan valmis, tulee ottaa huomioon vielä hyväksyntä ja mahdolliset reklamoinnit. Valmiin kohteen työ tarkistetaan ja kohteesta tehdään asennuspöytäkirja.

Kaski huolehtii jokaisen kohteensa vuositarkastuksesta ja takuutöistä. Haluamme, että olette taloyhtiönä tyytyväisiä työn jälkeen myös vuosien päästä!

Takuu

Tuotteilla ja asennuksella on yrityksestä riippuen tietyn mittaiset takuut. Kaskella takuut ovat markkinoiden pisimmät: ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja oville 15 vuoden suoranapysymistakuu. Tämä on lupaus siitä, että se minkä teemme ja asennamme, toimii ja kestää.

Viisi syytä valita Kasken ikkunat

 1. Luotettava. Kaski on vakavarainen yritys, joka toimii yli neljän vuosikymmenen kokemuksella ja näkemyksellä.
 2. Suomalainen. Kasken tuotteet ovat suunniteltu vaativiin suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiseen makuun.
 3. Korkealaatuinen. Kaski-tuotteiden laadusta ja kestävyydestä kertoo myöntämämme takuu: ikkunoillamme on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.
 4. Monipuolinen. Kaskella on laaja ikkunavalikoima ja kattavasti myös ikkunoiden lisävarusteita.
 5. Palveleva. Koe Kaski-ikkunaremontin helppous ja vaivattomuus. Kerralla valmista jopa yhdessä päivässä.

Muistilista: kuinka valita paras kumppani taloyhtiön ikkunaremonttiin?

Tässä vielä lyhyt tiivistys siitä, miten voit varmistaa, että teet oikean valinnan taloyhtiön ikkunaremontin toteuttajaksi:

 • Vertaile sitä, miten eri yritykset hoitavat ikkunaremonttiprojektin. Onko jokainen vaihe otettu huomioon, vai jääkö joku vaihe (kuten vaikka kierrätys) taloyhtiön vastuulle?
 • Varmistu siitä, että ikkunat ja niiden lisävarusteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Selvitä takuuajat ja tutustu mahdollisuuksien mukaan tuotteiden valmistusprosessiin.
 • Tutustu yrityksen tuotevalikoimaan, jotta voi todeta, että saat kaiken tarvittavan hankittua samasta paikasta ja tarvittaessa varaosiakin löytyy.
 • Mikäli ikkunaremontin yhteydessä on tarkoitus vaihtaa myös ovet, valitse sellainen kumppani, jolta saat molemmat ja remonttiprojekti helpottuu.
 • Kysy suosituksia tuttavilta tai tutustu asiakasreferensseihin.

Suunnitteletko ikkunoiden vaihtoa taloyhtiöön?

Jos mietit ikkunaremonttia taloyhtiöönne, ota rohkeasti yhteyttä taloyhtiömyyntiimme. Voit myös ladata taloyhtiön remonttioppaan avuksi suunnitteluvaiheeseen tai lukea asiakastarinan kerrostalon taloyhtiöremontista.

Pyydä tarjous ikkunoiden vaihdosta taloyhtiöön!

Takaisin