Tutustu kotimaisten Kaski-ikkunoiden valmistukseen

Kaskipuu tehdas Viitasaari

Edistykselliset Kaski-Ikkunat

Kaski ikkunat valmistetaan Suomessa: Miten suomalainen puu sekä alumiini taipuvat laadukkaiksi kotimaisiksi Kaski ikkunoiksi? Tutustu Pohjois-Euroopan moderneimpaan ikkunoiden tuotantolinjaan virtuaalisesti!

Kaski ikkunat ovat yhdistelmä kotimaista designia ja laadukkaita raaka-aineita. Ikkunoiden puuosat valmistetaan hyvästä laadukkaasta suomalaisesta männystä, jota pidetään juuri oikeassa lämpötilassa ja kosteudessa ennen tuontantoon menemistä. Jatkoskone liimaa mäntytavaran yhdeksi jatkuvaksi lankuksi. Tämän jälkeen Kaskipuun huipputekninen tuotantolinja katkoo puutavaran asiakkaan tilaamiin mittoihin.

Tutustu videolta Kaski-ikkunoiden valmistukseen!

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Karmiliitoksen nurkkaan työstetään ylimääräinen hartia, jonka ansiosta koneistuksen pohja ei koskaan jää näkyviin (1). Kaski-ikkunan jakokarmin paikan hartiakoneistukset (2) tehdään myös mittatarkalla CNC – työstötekniikalla.

 

Hartiakoneistusten lisäksi jakokarmin kiinnitykset on esirei’itetty ja näin tehtynä paikoitus on äärimmäisen tarkka ja kiinnitys tukeva. Lisäksi teemme puiteliukuja varten koneistukset, jolloin liu’ut saadaan tukevasti oikeille paikoilleen ja kiinnitykseen ei tarvita näkyvää ja liukuja rikkovaa hakaskiinnitystä.

 

Kaski-ikkunoissa on sisäpuitteiden lasituslistoissa jiiriliitokset. Karmeissa ja sisäpuitteissa käytetään 100% Brilliant pinnoitetta. Pinnoitteella on merkittävä visuaalista laatua ja pitkäaikaiskestoa parantava merkitys. Brilliant käsittelyllä vältetään esim. pihkan läpitulo, värimuutokset yms. visuaaliset laatuvirheet. Karmien taustapinnoissa käytetään 100% Brilliant pinnoitetta estämään kuljetusten, varastointien ja rakennusaikaisen kosteuden haittoja. Pinnoite estää tehokkaasti mm. vesimaalille tyypillistä puun syiden nousua. Lisäksi tuotteidemme pinnoituksissa käytetään ainoastaan vesiohenteisia maaleja.

Kaski ikkunat pinnoite

Ikkunoiden kokoaminen

Ikkunoiden kokoamisvaiheessa yhdistyy kolme eri tuotantolinjaa.

  1. Vaikka robotti vielä naulaakin karmin kasaan, astuu tässä kohtaa mukaan myös ihminen ja käsityö laadun varmistamiseksi. Ikkunan puiteliu’ut lyödään ilman niittejä niille tehtyihin paikkoihin. Liukumateriaali on todella huolella valittua. Se kestää hyvin uv-säteilyä eikä haurastu ajan saatossa.
  2. Samaan aikaan toinen tuotantolinja valmistaa alumiinipuitteisia ulompia ikkunoita. Alumiiniosien koneistus tehdään tarkoilla juuri tähän käyttöön sopivilla koneilla. Alumiiniset ulkopuitteet taskulasitetaan. Ulkopuitteen sävyksi voi valita minkä tahansa RAL-värikartan sävyn ja sen saa myös kaksivärisenä. Alumiinipuitteet kootaan laadun varmistamiseksi käsin ja siirretään tuotantolinjalle.
  3. Samaan aikaan toisella tuotantolinjalla kasataan puupuitteinen sisempi ikkuna. Ikkunaan lisätään helat ja muut lisävarusteet.

Tämän jälkeen kaikkien linjojen tuotteet kohtaavat kokoamislinjalla. Ensin paikoilleen laitetaan uloimmat ikkunalasit. Seuraavaksi laitetaan sisemmät puitteet ja sitten tuote on valmis lähtemään asiakkaalle.

Kaski ikkunat

Kaski-ikkunat valmistetaan Kasken historian velvoittamien korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti Suomessa.

Kun perinteinen osaaminen yhdistetään alan uusimpiin tuotantomenetelmiin ja testattuihin materiaaleihin, voimme luvata ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun. Vastaamme rakentajien ja remontoijien tarpeisiin toimivalla muotoilulla ja vahvalla rakenteella, joka tekee ikkunoista kauniita katsoa ja helppoja käyttää. Kun haluat laatua, arvostat kotimaisuutta ja vaadit energiatehokkuutta, valintasi on Kaski Ikkunat.

Tutustu valmiisiin lopputuotteisiin eli laadukkaisiin Kaski-ikkunoihin.

Ikkunat ikkunaremontti Kaski Kaskipuu seinäjoki

Takaisin