Kaski Signal ikkuna – kuuluu kaikille

Kaski Signal -signaalinvahvistin on mobiiliverkon signaaleja vahvistava elementti seinärakenteisiin. Kaski Signal asennetaan ikkunan karmien väliin. Tällä ratkaisulla saavutetaan jopa 100 kertaa voimakkaampi matkapuhelinsignaalin läpäisy seinärakenteiden läpi ja varmistetaan sisätiloihin samat nopeudet kuin rakennusten ulkopuolella. Kaski Signal on myös täysin huoltovapaa. Kaski Signal ei tarvitse sähköä toimiakseen ja se toimii kaikkien operaattoreiden verkoilla.

Miksi Kaski Signal? Rakentamisen nykyaikaiset ratkaisut aiheuttavat haasteita mobiiliverkkojen toiminnalle. Esim.vastavalmistuneissa kerrostaloissa, joissa ikkunoiden energiatehokkuus on saatettu hyvälle tasolle, saattaa parveke olla ainoa paikka operoida luotettavasti langattomia laitteita. Ongelmia esiintyy myös vanhoissa rakennuksissa, joihin peruskorjauksen yhteydessä asennetaan uudet ikkunat. Ikkunaremontin yhteydessä kuuluvuus kannattaa ottaa huomioon ja ikkunoita vaihdettaessa lisätä ikkunaan Kaski Signal.

Energiatehokkuusvaatimusten kasvaessa suunnittelussa tulisi ottaa huomioon myös vaatimukset turvallisuuden varmistamisesta sisätilakuuluvuuden osalta. Signaaleja heikentävät betonirakenteet sekä muut metalleja sisältävät rakennustuotteet sekä selektiivipinnoitetut ikkunat. Kaski Signal -ikkuna on kehitetty ratkaisemaan kuuluvuusongelmat uusissa ja haasteellisissa olosuhteissa.

Ikkuna, jossa on Kaski Signal -signaalinvahvistin, vastaanottaa saapuvan signaalin tukiasemalta ja kuljettaa signaalit koko pituudeltaan seinän läpi eli ylläpitää ulkopuolen signaalin sisätilaan asuntoon. Kaski Signal – signaalinvahvistin toimii molempiin suuntiin eli myös sisältä ulospäin.

Katso Kaski Signal -tuotekortti tästä. 

 

Takaisin