Mökkiovet

Kasken mökkiovet ja huvilaovet viimeistelevät vapaa-ajan asunnon ilmeen. Mökkien ovet Mökkiovet on valmistettu terveoksaisesta männystä ja ne toimitetaan puuvalmiina. Eri...

Kasken mökkiovet ja huvilaovet viimeistelevät vapaa-ajan asunnon ilmeen.

Mökkien ovet

Mökkiovet on valmistettu terveoksaisesta männystä ja ne toimitetaan puuvalmiina. Eri pintakäsittelyitä tilattavissa. ML4A ja MO4A -mökkiovien runko on valmistettu 40 mm huultamattomasta mäntyliimapuukehyksestä. ML5A ja MO5A -mökkiovien runko on valmistettu 53 mm huulletusta mäntyliimapuukehyksestä. Ovilehdessä on muotoiltu tiiviste. Lukkorunko on KP4190. Mökkiovissa on korkeus- ja sivuttaissäädettävät murtosuojasaranat, saranamäärä vaihtelee oven rakenteen ja koon mukaan.

Talviasuttavien huviloiden ovet

Huvilaovet ovat muotoilultaan selkeitä ja ajattomia. Tästä syystä ovet sopivat talviasuttavien huviloiden lisäksi hyvin myös taloihin. Ovet täyttävät nykyiset asuinrakennusten lämmöneristysvaatimukset. U-arvo on 1,0 tai alle. Kelo-, Kaarna, ja Tervas-ovien panelointi on lähes oksatonta, ja niissä on vakiona kaskipuun kuultoväri. Lasiaukollisissa ovissa on 3-kertainen eristyslasi. Ovilehden 62 mm runko ja karmi on valmistettu terveoksaisesta männystä. Ovet on varustettu kahdella tiivisteellä. Lukkorunko on LC102. Ovissa on korkeus- ja sivuttaissäädettävät murtosuojasaranat, saranamäärä vaihtelee oven rakenteen ja koon mukaan.

Näytä lisää

Haku