Ulko-ovet

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaisiin koteihin ja pohjoisiin sääolosuhteisiin. Siksi myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän...

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaisiin koteihin ja pohjoisiin sääolosuhteisiin. Siksi myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun – 15 vuotta.

Kaski ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne

Kasken ulko-ovien rakenne on edistyksellinen kaikin tavoin. Kertopuulla vahvistettu runko, kaksinkertaiset erikoisleveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, neljä murtosuojattua saranaa sekä eristyslasielementti. Kasken ulko-ovet ovat kynnystä myöten loppuun asti suunniteltu. Kynnykset täyttävät esteettömyysvaatimukset ja kestävät kovaa kulutusta. Tämä on laatua, jota Kaski haluaa sinulle tarjota.

Klassista vai modernia ilmettä sinun kotiisi?

Kaskipuun ulko-ovet eivät ole pelkästään laadukkaasti valmistettuja, vaan ne on myös suunniteltu osaksi suomalaista arkkitehtuuria ja maisemaa. Voit valita esimerkiksi Kaski Classicin selkeyden ja luotettavuuden tai Kaski Designin puu- tai maalipintaiset ulko-ovet, jotka ovat paikallaan erityisesti modernin arkkitehtuurin täydentäjinä ja yksilöllisen ilmeen luojina. Kasken ovivalikoimasta löydät varmasti oman kotisi ilmeeseen ja arkkitehtuuriin parhaiten sopivan ulko-oven.

Puuovista kaikki alkoi

Puuovet ovat Kasken suurin ylpeydenaihe. Jokainen niistä on osoitus suomalaisen käsityöosaamisen ja muotoilun korkeasta tasosta. Puuoville on myönnetty sekä avainlippumerkki että Design from Finland -merkki. Kasken puuovet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa materiaalista, jonka suomalaiset tuntevat parhaiten. Meillä on pitkät perinteet käsin tekemisessä ja yksilöllisissä ratkaisuissa. Vaikka maailma muuttuu, kotimaisen puuovivalmistajan käsityötaito ja muotoilu säilyy ja näkyy.

Turvallisuus vakiona ulko-ovissa

Hyvää muotoilua ei ole pelkästään kaunis ulkonäkö ja näyttävyys, sillä ulko-oven täytyy olla myös kestävä ja turvallinen. Kasken ulko-ovissa on vakiona murtosuojasaranat ja säädettävä vastarauta. Oviin saat halutessasi myös murtosuojaraudan.

Ulko-ovien muut ominaisuudet

Kaskipuun ovimalliston tuotteista suuri osa on saatavana myös palo- ja äänieristysovena. Ulko-oven mahdollinen lasi on yleensä crepi-näkösuojalasi, mutta saatavilla myös etsattu ja kirkas lasi.

Kuusi ulko-ovimallistoa

Kaskipuulla on kuusi erilaista ulko-ovimallistoa: Kaski Classic, Kaski Design, Kaski Puudesign, Kaski Saaristo, Kaski Ratia ja Tammiovet. Niistä löytyy sopiva ulko-ovi jokaiseen suomalaiseen kotiin.

Näytä lisää

Haku