Ulko-ovet

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu suomalaisiin, pohjoisiin olosuhteisiin. Myönnämme Kaski-oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun – 15 vuotta. Edistyksellinen...

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu suomalaisiin, pohjoisiin olosuhteisiin. Myönnämme Kaski-oville markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun – 15 vuotta.

Edistyksellinen Kaski ulko-ovirakenne

Kertopuulla vahvistettu runko, kaksinkertaiset erikoisleveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, neljä murtosuojattua saranaa sekä eristyslasielementti. Kasken ulko-ovi on kynnystä myöten loppuun asti suunniteltu. Kynnys täyttää esteettömyysvaatimukset ja kestää kulutusta. Tämä on laatua, jota Kaski haluaa tarjota.

Klassista vai modernia

Kaskipuun ulko-ovet eivät ole pelkästään laadukkaasti valmistettuja, ne on myös suunniteltu osaksi suomalaista arkkitehtuuria ja maisemaa. Voit valita Kaski Classicin selkeyden ja luotettavuuden tai Kaski Designin puu- ja maalipintaiset ovet, jotka ovat paikallaan erityisesti modernin arkkitehtuurin täydentäjinä ja yksilöllisen ilmeen luojina.

Puuovista kaikki alkoi

Puuovet ovat Kasken suurin ylpeydenaihe. Jokainen niistä on osoitus suomalaisen käsityöosaamisen ja muotoilun korkeasta tasosta. Kasken puuovet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa materiaalista, jonka suomalaiset tuntevat parhaiten.

Turvallisuus vakiona

Hyvää muotoilua ei ole pelkästään näyttävyys – oven täytyy olla myös kestävä ja turvallinen. Kasken ulko-ovissa on vakiona murtosuojasaranat ja säädettävä vastarauta. Oviin saat halutessasi myös murtosuojaraudan. Kaskipuun ovimallistosta suuri osa on saatavana myös palo- ja äänieristysovena.

Viisi ulko-ovimallistoa

Kaskipuulla on viisi erilaista ulko-ovimallistoa: Kaski Classic, Kaski Design, Kaski Puudesign, Kaski Saaristo ja Kaski Ratia. Jokaiseen suomalaiseen kotiin löytyy sopiva ulko-ovi.

Näytä lisää

Haku