Ulko-ovet

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaisiin koteihin ja pohjoisiin sääolosuhteisiin. Siksi myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän...

Ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne on Kaskipuulla suunniteltu sopimaan nimenomaan suomalaisiin koteihin ja pohjoisiin sääolosuhteisiin. Siksi myönnämme ulko-ovillemme markkinoiden pisimmän suoranapysymistakuun – 15 vuotta.

Kaski ulko-ovet ja niiden edistyksellinen rakenne

Kasken ulko-ovien rakenne on edistyksellinen kaikin tavoin. Kertopuulla vahvistettu runko, kaksinkertaiset erikoisleveät tiivisteet, kolminkertainen pintakäsittely, neljä murtosuojattua saranaa sekä eristyslasielementti. Kasken ulko-ovet ovat kynnystä myöten loppuun asti suunniteltu. Kynnykset täyttävät esteettömyysvaatimukset ja kestävät kovaa kulutusta. Tämä on ulko-oven laatua, jota Kaski haluaa sinulle tarjota.

Klassista vai modernia ilmettä sinun kotiisi?

Kaskipuun ulko-ovet eivät ole pelkästään laadukkaasti valmistettuja, vaan ne on myös suunniteltu osaksi suomalaista arkkitehtuuria ja maisemaa. Voit valita esimerkiksi Kaski Classicin selkeyden ja luotettavuuden tai Kaski Designin puu- tai maalipintaiset ulko-ovet, jotka ovat paikallaan erityisesti modernin arkkitehtuurin täydentäjinä ja yksilöllisen ilmeen luojina. Kasken ovivalikoimasta löydät varmasti oman kotisi ilmeeseen ja arkkitehtuuriin parhaiten sopivan ulko-oven.

Turvallisuus vakiona ulko-ovissa

Hyvää muotoilua ei ole pelkästään kaunis ulkonäkö ja näyttävyys, sillä ulko-oven täytyy olla myös kestävä ja turvallinen. Kasken ulko-ovissa on vakiona murtosuojasaranat ja säädettävä vastarauta. Oviin saat halutessasi myös murtosuojaraudan.

Ulko-ovien muut ominaisuudet

Kaskipuun ovimalliston tuotteista suuri osa on saatavana myös palo- ja äänieristysovena. Ulko-oven mahdollinen lasi on yleensä crepi-näkösuojalasi, mutta saatavilla myös etsattu ja kirkas lasi.

Viisi ulko-ovimallistoa

Kaskipuulla on viisi erilaista ulko-ovimallistoa: Kaski Classic, Kaski Design, Kaski Puudesign, Kaski Saaristo ja Kaski Ratia. Niistä löytyy sopiva ulko-ovi jokaiseen suomalaiseen kotiin.

Näytä lisää

Haku