Usein kysytyt kysymykset Kasken kuluttajien ovi- ja ikkunaremontista

Tästä artikkelista löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, mitä meiltä kysytään kuluttajien ikkuna- ja oviremonttia suunnitellessa. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota meihin yhteyttä!

Mikäli sinua mietityttää tuotteisiin liittyvät asiat, löydät lisää kysymyksiä ja vastauksia täältä. Lisäksi lataamalla ovi- ja ikkunakirjamme, saat tietoa Kasken ovi- ja ikkunaremonteista sekä tuotteista.

 1. Kuinka paljon ikkunoiden vaihdolla voi säästää rahaa?
 2. Pitääkö ikkuna- tai oviremontista tullut sotku siivota itse?
 3. Paljonko ikkuna- tai oviremontti maksaa?
 4. Saako ikkunaremonttiin rahoitusta?
 5. Kauanko ikkuna- tai oviremontti kestää?
 6. Kuinka pitkä toimitusaika on?
 7. Voiko ikkunaremontin toteuttaa talvella?
 8. Maksaako suunnittelukäynti?

 

Kuinka paljon ikkunoiden vaihdolla voi säästää rahaa?

Nykyikkunat ovat energiatehokkuudeltaan eri luokkaa kuin vanhat. Remontti maksaakin itsensä takaisin energiansäästössä. Esimerkkilaskelmassa vanhassa Kuopiossa sijaitsevassa talossa on 2-lasiset ikkunat, joiden U-arvo on 2,8 W/m²,K, energialuokka on G. Kun nämä ikkunat vaihdetaan uusiin, joiden U-arvo on 1,0 W/m²,K ja energialuokka A, saadaan energiansäästöä 20 m² ikkunapinta-alaan 6485 kWh(vuosikulutus) – 2316 kWh = 4169 kWh/ vuosi, joka on rahassa noin 416,88 € euroa vuodessa. Ikkunaremontin teko myös nostaa aina kiinteistösi arvoa.

 

Pitääkö ikkuna- tai oviremontista tullut sotku siivota itse?

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät jää asiakkaamme päänsäryksi! Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätysjätteestä. Kaski-saneeraus on parasta talolle ja ympäristölle.

Paljonko ikkuna- tai oviremontti maksaa?

Uusien ikkunoiden ja ovien on tarkoitus kestää aikaa, joten remontin toteutuksessa on hyvä tehdä oikeita valintoja.

Jokainen remonttikohde on erilainen. Ikkunaremontin hinnasta noin puolet koostuu itse ikkunoista ja puolet asennuksesta, siihen liittyvistä tarvikkeista tai mahdollisista lisävarusteista. Huolellinen valmistautuminen säästää rahaa pitkässä juoksussa.

Toteutuneita ikkunaremontin hintaesimerkkejä:

 • 3 ovea asennettuna: 3000 – 7000 €
 • 3 ikkunaa ja 2 ovea asennettuna: 5000 – 9000 €
 • 10 ikkunaa, ei sälekaihtimia, asennettuna: 8000 – 12 000 €
 • 11 ikkunaa ja 3 ovea asennettuna: 11 000 – 17 000 €
 • 14 ikkunaa, 3 ovea, lisävarusteita sekä lukot, asennettuna: 13 500 – 20 000 €

Mikäli haluat tietää lisää ikkunaremontin hinnasta, lue artikkelimme aiheesta!

 

Saako ikkunaremonttiin rahoitusta?

Suurin osa ikkunaremontin ostajista hankkii uudet ikkunat juuri rahoituksella. Kaski-rahoitus on helppo tapa ostaa ikkunaremontti. Joustavilla kuukausierillä hoidat maksua tasaisesti ja mahdollisen säästetyn pääoman voit käyttää muihin kohteisiin. Voit aina halutessasi lyhentää vaikka koko lainan kerralla pois. Kokeile ikkunaremontin rahoituslaskuria.

 

Kauanko ikkuna- ja oviremontti kestää? Voiko talossa asua samalla?

Kaskipuun kokeneet asentajat asentavat ikkunat jopa yhdessä päivässä. Ammattitaitoiset tekijät tekevät ikkunaremontin nopeasti ja vaivattomasti.

Talossa voi asua remontin aikana.

 

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Mittatilaustuotteiden toimitusaika on 5-6 viikon välillä. Kysy tarkka toimitusaika Kaskipuun myyjältäsi.

 

Voiko ikkunaremontin toteuttaa talvella?

Ikkunaremontin voi toteuttaa ympäri vuoden, myös talvella. Vuodenajasta riippumatta tärkeintä remontissa on hyvät ja laadukkaat tuotteet sekä ammattitaitoinen asennus. Teknisesti talviaikaan tapahtuva ikkunoiden asennus ei eroa kesäaikaan tehdystä.

Yleinen pelko on, että asunto kylmenisi ikkunaremontin aikana. Se ei pidä paikkaansa, vaan asunnon lämpötila ei laske merkittävästi ikkunaremontin aikana. Ikkunat asennetaan yksi kerrallaan ja ikkuna-aukot ovat auki todella lyhyen aikaa.

 

Maksaako suunnittelukäynti?

Kasken suunnittelukäynti on täysin ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Suunnittelukäynnillä kuuntelemme tarpeesi ja autamme sinua valitsemaan toiveittesi mukaiset ikkunat ja ovet ja teemme niistä tarkan hinta-arvion. Käyntiin kannattaa varata aikaa noin pari tuntia. Saat varattua suunnittelukäynnin täältä.

Takaisin