Usein kysytyt kysymykset Kasken taloyhtiöremonteista

Tästä artikkelista löydät vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, mitä taloyhtiön ikkunaremonttia suunnitellessa meiltä kysytään. Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, ota meihin yhteyttä!

Mikäli sinua askarruttaa esimerkiksi tuotteisiin liittyvät asiat, löydät lisää kysymyksiä ja vastauksia täältä.

 

Kuinka usein ja miksi ikkunat ja ovet pitäisi vaihtaa?

Ikkunoilla ja ovilla on tietyn mittainen elinkaari. Ikkunan kestävyyteen vaikuttaa sen tekniset ominaisuudet, vallitsevat olosuhteet sekä se, miten ikkunoita on huollettu. Keskivertoikkuna kestää yleensä noin 30 vuotta. Uudet ikkunat ovat energiatehokkaampia, talon arvo nousee ja ulkonäkö paranee.

Suomen ilmasto laittaa ulko-ovet kovalle koetukselle. Ovilta vaaditaan hyvää eristyskykyä ja nykyään ihmiset arvostavat myös äänieristystä. Kerrostalossa ovet ovat poikkeuksellisen kovassa rasituksessa. Oviremontti tulisi toteuttaa 20-40 vuoden välein, riippuen siitä, kuinka ovia on huollettu.

 

Voiko ikkunat ja ovet räätälöidä taloyhtiöömme sopiviksi?

Ennen remonttia teemme suunnittelu- ja neuvontakäynnin. Autamme juuri oikeiden ikkunoiden ja ovien valinnassa toiveita ja tarpeita kuunnellen. Oviin ja ikkunoihin on tarjolla myös erilaisia lisävarusteita, joten tuotteiden räätälöinti tarpeeseen onnistuu.

 

Ovatko ikkunat ja ovet kotimaisia ja laadukkaita?

Kasken tuotteet ovat kotimaisia. Kaskipuun ikkunat valmistetaan Viitasaarella ja ovia valmistetaan Viitasaaren lisäksi Ylikiimingissä. Laatu on Kaskelle kunnia-asia, joten tuotteemme tehdään laadukkaasti.

 

Huolehtiiko Kaski asentajien työturvallisuudesta?

Ammattitaitoiset asentajamme tekevät takuu-jälkeä asukkaita kunnioittaen, paikat suojaten ja siististi. Huolehdimme aina asentajiemme ja asukkaiden turvallisuudesta! Suoritamme asennustyöt turvallisuusmääräyksiä noudattaen, huolehdimme että asukasturvallisuus ei vaarannu ja käytämme työmaalla lakisääteisiä suojaimia.

 

Pitääkö vanhat ikkunat kierrättää itse vai huolehtiiko Kaski? Kuuluuko jälkisiivous asennukseen?

Vanhat ikkunat ja ovet sekä purkujäte eivät jää asiakkaamme harmiksi. Kuljetamme ne pois ja vastaamme kierrätyksestä. Kaski on parasta talolle ja ympäristölle. Jälkisiivous kuuluu asennukseen ja avaimet käteen -remonttiin. Purkujätteiden kierrätys hoidetaan usein ikkunakuljetusten paluu kyydeillä, joka vähentää ympäristökuormitusta. Kierrätykseen toimitetut tuotteet kierrätetään määräysten mukaisesti.

 

Onko ikkunoilla ja ovilla takuu?

Ulko-ovillamme on 15 vuoden suoranapysymistakuu. Rakenne- ja materiaalitakuu on 3 vuotta ja mökkioville myönnetään yhden vuoden takuu. Ikkunoille myönnetään kahden vuoden materiaali- ja rakennekestävyystakuu, 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja eristyslasielementeille myönnetään 10 vuoden tiiveystakuu.

 

Voiko taloyhtiössä asua ikkunaremontin aikana?

Kyllä voi. Ikkuna- ja oviremontit kestävät tavanomaisessa rivi tai kerrostaloasunnossa noin yhden työpäivän ajan.

 

Tekeekö Kaski avaimet käteen -remontteja?

Kaskelta saat taloyhtiöremontin avaimet käteen -toteutuksella. Huolehdimme mittauksesta, tuotteiden valmistuksesta ja asennuksesta. Asennuksen jälkeen tuotteilla ja asennuksella on kattavat takuut sekä teemme aina jälkisiivouksen ja huolehdimme vanhat ikkunat ja muut purkujätteet kierrätykseen.

 

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Mittatilaustuotteiden toimitusaika on 5–6 viikon välillä. Kysy tarkka toimitusaika Kaskipuun myyjältäsi, sillä toimitusaika vaihtelee sesonkien mukaan.

Takaisin