Auringonsuojaikkunoilla tehokasta suojaa auringon haittavaikutuksilta ja lisäksi energiansäästöjä

Ääri-ilmiöt ovat lisääntyneet ja ikkunat kannattaa huomioida: erityisesti jos asut alueella, jossa esiintyy voimakkaita sääolosuhteita, kuten voimakkaita tuulia, myrskyjä tai korkeita lämpötiloja.

Kaskipuun auringonsuojaikkunoiden edut

  1. Lämmöneristys: Auringonsuojaikkunat auttavat vähentämään lämmön siirtymistä sisätiloihin auringon lämmittäessä ulkopuolta. Ne toimivat eristeenä, joka estää lämpösäteilyä pääsemästä sisään ja pitää sisäilman viileämpänä. Tämä voi vähentää tarvetta käyttää ilmastointia ja jäähdyttää tiloja, mikä puolestaan voi johtaa energiansäästöön ja pienempiin sähkölaskuihin.
  2. Energiansäästö: Auringonsuojaikkunoiden avulla voidaan pienentää rakennuksen energiankulutusta. Koska lämpö ei pääse helposti sisään, ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät voivat toimia tehokkaammin ja kuluttaa vähemmän energiaa. Tämä auttaa vähentämään hiilijalanjälkeä ja edistää kestävää kehitystä.
  3. Sisätilojen mukavuus: Auringonsuojaikkunat vähentävät auringonvalon voimakkuutta ja häikäisyä sisätiloissa. Ne luovat miellyttävämmän valaistuksen ja mahdollistavat paremman näkymän ulos ilman, että valo tai häikäisy häiritsee. Tämä luo miellyttävämmän ympäristön asukkaille ja parantaa sisätilojen viihtyisyyttä.
  4. UV-säteilynsuoja: Auringonsuojaikkunat vähentävät merkittävästi haitallisten UV-säteiden pääsyä sisätiloihin. Tämä suojaa asukkaita ja estää UV-säteilyn aiheuttamia terveysongelmia, kuten ihon palamista ja silmävaurioita. Samalla se myös estää huonekalujen, verhojen ja muiden sisustuselementtien haalistumista ja vaurioitumista UV-säteilyn vaikutuksesta.
  5. Ympäristöystävällisyys: Auringonsuojaikkunat, erityisesti energiatehokkaat mallit, auttavat vähentämään rakennusten ympäristövaikutuksia. Pienempi energiankulutus tarkoittaa vähemmän tarvetta tuottaa sähköä, mikä voi vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja luonnonvarojen käyttöä.

Tähän kohteeseen Haapajärvellä on vaihdettu Kaskipuun auringonsuojaikkunat ja näiden edut pääsivätkin heti käyttöön näillä lämpöasteilla.

Auringonsuojaikkunoiden hinta

Auringonsuojaikkunat ovat hieman kalliimpia kuin tavalliset ikkunat, mutta hintaero riippuu monista tekijöistä, kuten valitusta materiaalista, koon, valmistajan ja asennuksen vaatimasta työstä. Auringonsuojaikkunoiden hintaan vaikuttaa suuresti sen suodatusasteet ja ominaisuudet. Esimerkiksi erittäin tehokkaat auringonsuojaikkunat, joilla on korkea lämmöneristyskyky ja UV-säteilyn suodatus, ovat noin tuplasti kalliimpia kuin perinteiset ikkunat. Myös lisäominaisuudet, kuten äänieristys ja turvallisuusominaisuudet, tekevät lisää ikkunoiden hintaan. Lisäksi auringonsuojaikkunoiden asennus ja mahdolliset muutostyöt voivat vaikuttaa kustannuksiin. Ammattimainen asennus on tarpeen, jotta voidaan varmistaa ikkunoiden oikea toimivuus ja energiatehokkuus, mikä voi lisätä kokonaiskustannuksia. Vaikka auringonsuojaikkunat voivat aluksi vaikuttaa kalliimmilta kuin tavalliset ikkunat, niiden pitkän aikavälin hyödyt, kuten energiansäästö ja sisätilojen mukavuuden parantuminen, tulevat kompensoimaan alkuperäisen investoinnin. Tutustu tästä mitkä kaikki vaikuttavat ikkunaremontin hintaan.

Miksi ostaa auringonsuojaikkunat Kaskipuulta?

Kaskipuu on tunnettu ja arvostettu ikkunoiden valmistaja, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita ja palveluita. Seuraavat tekijät voisivat olla syitä harkita auringonsuojaikkunoiden ostamista Kaskipuulta:

  1. Laatu: Kaskipuu on rakentanut jo pitkään, yli 40 vuotta, mainettaan laadukkaiden ikkunoiden valmistajana. Kaskipuun tuotteet ovat tunnettuja kestävyydestä, toimivuudesta ja hyvästä suorituskyvystä. Kaskipuun auringonsuojaikkunat täyttävät korkeat laatuvaatimukset ja tarjoavat tehokasta auringonsuojaa sekä useita vaihtoehtoja.
  2. Innovatiiviset ratkaisut: Kaskipuu on tunnettu innovatiivisista ikkunaratkaisuistaan. Kaskipuu on kehittänyt erityisiä teknologioita ja pinnoitteita auringonsuojaikkunoiden tehostamiseksi. Nämä omat innovaatiot tarjoavat parempaa lämmöneristystä, UV-säteilyn suodatusta ja häikäisyn vähentämistä.
  3. Räätälöintimahdollisuudet: Tarjoamme yksilöllisiä ikkunaratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Voit valita eri kokovaihtoehdoista, materiaaleista ja suodatusasteista, jotta auringonsuojaikkunat sopivat täydellisesti rakennuksesi tyyliin ja toiminnallisuuteen.
  4. Asennuspalvelut: Kaskipuu tarjoaa myös ammattitaitoisen asennuspalvelun. Asiantunteva asennus varmistaa, että ikkunat toimivat oikein ja että niiden energiatehokkuus ja auringonsuojakyky ovat maksimaaliset.
  5. Hyvä maine: Kaskipuulla on vankka maine luotettavana ja arvostettuna ikkunoiden valmistajana. Meidän historia alalla on pitkä  ja Kaskipuun tuotteiden laatu ja kestävyys ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Tutustu vielä usein kysyttyihin kysymyksiin liittyen ikkuna- ja oviremontteihin!

 

Takaisin