Haapaloiden ikkuna- ja oviremontti päivässä

Haapalan perheessä remonttia oli mietitty usean vuoden ajan. Talo on 40 vuotta vanha ja alan ammattilaisena talon isäntä tiesi, että remontti olisi jo ajankohtainen.

Alkuperäisten ikkunoiden pesu oli työlästä, joten puhtaanapidon ja pesun helppous oli yksi merkittävä tekijä remonttiin. Ikkunaremontti päätettiin toteuttaa heti kun sopiva tekijä löytyisi. Palvelun tarjoajia oli jo löytynyt jo useita, ja pariskunta oli jo ehtinyt kyllästyäkin puheluihin ja ”tyrkyttämiseen”. Projekti oli viivästynyt ja päätöksiä täytyi tehdä.

Kaskipuulta oltiin asiakkaaseen yhteydessä. Asiakkaan kokemus heti soittohetkestä oli se, että myyjä oli niin sanotusti läsnä tilanteessa, ei väkisin tyrkyttänyt eikä pakottanut, joten aika varattiin kustannusarviota varten. Remontista päästiin sopimukseen. Ostopäätökseen vaikutti suurimmalta osin kokonaisuus: Kaskipuu pystyi tarjoamaan juuri tarpeen mukaiset tuotteet.

Ajanvarauksesta lähtien projekti sujui hienosti loppuun asti. Asennusryhmä saapui paikalle aamuvarhain sovittuna päivänä. Asennus alkoi ripeästi ja  asiakasta miellytti etenkin se, että ryhmä oli hyvin valmistautunut, eikä käyttänyt aikaa paikalle saavuttuaan suunnitteluun, vaan työt alkoivat heti.

”En olisi ikinä uskonut, että ikkunoiden ja ovien asennus saadaan päivässä valmiiksi” totesi asiakas kotiin tullessaan. Kokonaisuuteen oltiin hyvin tyytyväisiä ja Kaskipuuta on suositeltu läheisille ja tuttaville!

 

Kuvat ennen.

   

Kuvat jälkeen. Ulko-ovi on Kaskipuun UO8, väri musta.

 

Takaisin