Valitse omasi markkinoiden ensimmäisestä hiilineutraalista ovisarjasta

Avaa ovi kohti nollapäästöisyyttä

Toimme ensimmäisenä markkinoille hiilineutraalit puudesignovet. Olemme ylpeitä saavutuksestamme, mutta matka jatkuu. Edelläkävijänä tarjoamme uusia mahdollisuuksia kestäviin valintoihin ja hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Tyyli ja toimivuus sata – hiilijalanjälki nolla

Edelläkävijän ratkaisuja

Tyylikäs muotoilu, korkea laatu ja kotimaisuus ovat keskiössä Kaskipuun uusissa hiilineutraaleissa ulko-ovissa. Hiilineutraaliutta tukeva uusi rakenne ja eristeenä käytetty ympäristöystävällinen Ekovilla-levy ovat jatkumoa Kaskipuun edelläkävijyydelle – moderneille ratkaisuille ennen muita!

Kaskipuun hiilineutraalit ovet ovat asiakkaillemme helppo tapa kunnioittaa suomalaista maisemaa ja yhteistä ympäristöämme. Hiilineutraali ovimallisto on vastauksemme kuluttajalle, joka haluaa asumiseensa parhaan ratkaisun niin ympäristön kuin toimivuuden kannalta.

Käsityöosaamista ja korkeatasoista muotoilua

Olemme ylpeitä puuovistamme

Puuovet ovat Kaskipuun suurin ylpeydenaihe. Jokainen puuovi kertoo suomalaisesta käsityöosaamisesta ja muotoilun korkeasta tasosta.

Kaskipuun uusissa hiilineutraaleissa Puudesignovimallistossa ja huvilaovissa uutta on myös rakenne. Samalla Puudesignovimallisto on monipuolistunut kokonaan uusilla malleilla. Nyt voit myös valita mieleisesi uudistuneista vakiokuultosävyistä. Kaskipuulla on käytössään Design From Finland- ja Avainlippu-merkki tunnustuksena kotimaisesta työstä ja suunnittelusta.

Hiilijalanjäljen tunnistaminen, laskeminen ja pienentäminen

Jatkuvaa parantamista

Olimme ensimmäinen ja johtava energiatehokkaiden ulko-ovien valmistaja Suomessa. Nyt tuomme markkinoille ensimmäisenä täysin hiilineutraalin ovisarjan. Vastuullisuuden parantamisen ja hiilijalanjäljen pienentämisen lähtökohta on tuotteiden hiilijalanjäljen tunnistaminen ja laskeminen.

Tuotteidemme hiilijalanjalanjäljen laski puolueeton bio- ja kiertotalouden asiantuntijayritys. Lisäksi olemme itse tehneet EPD-ympäristöselosteet sekä umpinaiselle että lasiaukolliselle puudesignovelle. Tuotteidemme hiilijalanjälkilaskelmissa on huomioitu oven kaikki merkitykselliset osat ja jokaisen komponentin päästö.

Vihreän rakentamisen ratkaisu Ekovilla

Tuotekehitystä loistavin tuloksin

Oman tuotekehityksen, materiaalivalintojen ja tehokkaan tuotannon ansiosta pääsemme tuotteissamme hyvin lähelle hiilineutraaliutta. Kun haluamme tarjota asiakkaillemme ensimmäisenä täysin hiilineutraalin ovisarjan, tarvitaan lisäksi päästöjen kompensaatiota.

Oman konsernimme Ekovilla-eriste on hieno vihreän rakentamisen ratkaisu, jota käytämme myös hiilineutraalissa puuovisarjassamme. Ekovilla on kiertotaloustuote, jonka tuotannossa syntyy hiilivastoja. Ovikohtainen pieni kompensaatio vie meidät maaliin – hiilineutraaliuteen!

Suomalaisella työllä suomalaisesta puusta

Sertifioitua laatua

Kaikki käyttämämme puu tulee Suomesta. Työllistämme koko puunhankintaketjussa metsän arvon ymmärtäviä suomalaisia ammattilaisia. Puuraaka-aineemme sertifioinnit FSC ja PEFC kertovat kestävästä metsänhoidosta ja hyvin hoidetuista metsistä.

Kaikissa kotimaan tehtaissa käytämme tuotannossa M1-luokiteltuja vesiohenteisia maaleja ovissa ja ikkunoissa. Kiinnitämme tarkasti huomiota ympäristöluokituksiin ja minimoimme jätteen määrän.

Vastuullisuus. Tekoja ennen sanoja.

Logistiikan hiilijalanjäljen aktiivinen pienentäminen on tärkeä kehityshankkeemme. Samaan kokonaisuuteen kuuluvat pakkaukset ja kuljetukset.

Tuotteidemme tutkitusti huippuluokan sateen- ja ilmanpitävyys, tuulen- paineen kesto ja lämmön eristäminen merkitsevät asiakkaille toimivuutta, tiiviyttä ja energiatehokkuutta.

Ulko-ovien karmi-, reunamuoto- ja tiivistyssuunnittelulla on saavutettu markkinoiden ylivoimaisesti paras, toimivin ja tiivein ulko-ovi. Elinkaari on pitkä ja käytettävyys huippuluokkaa.