Ikkunaremontti osamaksulla – näin säilytät taloudellisen joustavuutesi

Kaskipuun ikkunaremontti

Olisiko ikkunaremontti osamaksulla juuri sinulle sopiva vaihtoehto?

Mittarissa paukkuu -30℃ astetta – lämpötila laskee ja kustannukset nousevat. Ikkunaremontti voi olla kotiisi tarpeellinen päivitys, jonka avulla saat pienennettyä sähkölaskuasi tulevinakin talvina. Kaskipuulta löydät ratkaisun tähänkin ongelmaan. Ikkunaremontti osamaksulla antaa sinulle mahdollisuuden jakaa kustannukset useammalle kuukaudelle, mikä voi helpottaa taloudellista taakkaa huomattavasti. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun suurempien hankintojen rahoittaminen yhdellä kertaa ei ole mahdollista.

Vaihtamalla vanhat falskaavat ikkunat uusiin energiatehokkaampiin ikkunoihin, voit säästää merkittäviä summia lämmityskustannuksissa ja nostaa talosi arvoa. Ikkunaremontti voi siis olla merkittävä sijoitus tulevaisuuteen. Remonttiprojektin rahoittaminen voi kuitenkin olla haasteellista, varsinkin jos haluat säilyttää taloudellisen joustavuutesi. Kaskipuulta löydät ratkaisun tähänkin ongelmaan. Meiltä löydät kaksi erilaista rahoitusvaihtoehtoa, joista voit valita tarpeisiisi sopivimman.

Rahoitusvaihtoehtomme

Santanderin tarjoama Ostorahoitus on täysin kortiton rahoitustuote, jolla voit jakaa ikkunaremonttikustannuksesi pienempiin kuukausieriin. Ostorahoituksen avulla pystyt jaksottamaan kertaostoksesta aiheutuvat kulut pienempiin eriin, mikäli könttäsumman maksaminen ei istu taloudelliseen tilanteeseesi. Oman talouden suunnittelemista helpottaa myös Ostorahoituksen kiinteä korko, minkä ansiosta kuukausierä pysyy vakiona koko laina-ajan. Halutessasi voit rahoittaa myös vain osan ikkunaremontista.

Santanderin Ostorahoitukseen et tarvitse vakuuksia tai lainan takaajia. Remonttisi suuruudesta riippuen voit saada lainaa 300 eurosta aina 40 000 euroon asti, eikä sinun tarvitse maksaa lainkaan avausmaksua. Voit saada lainallesi jopa 10 vuotta maksuaikaa, jolloin sinun ei tarvitse laittaa säästöjäsi kerralla likoon. Halutessasi voit kuitenkin maksaa lainan takaisin jo aiemmin ilman ylimääräisiä kuluja.

Miten haen rahoitusta?

Voit hakea Santanderin ostorahoitusta suoraan verkossa. Hakemuslomakkeen täyttämistä varten sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tämän avulla voit myös allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti saadessasi luottopäätöksen. Alla olevan linkin kautta löydät taulukon, josta voit valita tarvitsemasi summan ja pääset täyttämään suoraan lainahakemusta.  Ennakkohakemus ei sido sinua mihinkään eikä velvoita sinua ostoon. Myyjäliike vahvistaa lopullisen lainasumman toteutuneen kauppasumman mukaisesti.

Klikkaa alla olevaa linkkiä saadaksesi lisätietoa Santanderin Ostorahoituksesta.

Santander Ostorahoitus

Ikkunaremontti kerralla kuntoon Kaski-rahoituksella

Toinen vaihtoehtomme on OP Yrityspankin tarjoama Kaski-rahoitus.

Voit hakea rahoitusta 2 500 euron ja 50 000 euron väliltä, joten isommankin ikkunaremontin rahoittaminen onnistuu Kaski-rahoituksella. Voit halutessasi maksaa lainasumman joustavasti erissä tai kerralla takaisin. Huomaa myös, ettei Kaski-rahoitukseenkaan tarvita käsirahaa, vakuuksia eikä takaajia. Lisäksi ensimmäinen lasku on sekä koroton että kuluton, mikä helpottaa alkuvaiheen taloudellista taakkaa. Rahoitushakemuksen tekeminen on vaivatonta ja päätöksen saat nopeasti.

Tästä pääset suoraan rahoituslaskuriimme.

Omakotitalon ikkunaremontti saattaa aluksi tuntua pelkältä suurelta kuluerältä, mutta todellisuudessa se on sijoitus energiatehokkaampaan tulevaisuuteen ja parempaan asumismukavuuteen. Ikkunaremontin suorittaminen ei ainoastaan vähennä lämmityskuluja, vaan myös nostaa kiinteistön arvoa. Ikkunoiden vaihtaminen on kuitenkin merkittävä investointi ja suosittelemmekin satsaamaan heti kerralla laadukkaisiin ikkunoihin, jolloin niiden käyttöikä voi olla jopa yli 50 vuotta. Ammattitaitoiset edustajamme osaavat arvioida nykyisten ikkunoidesi tilanteen ja auttavat mielellään valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivat uudet ikkunat.

Jätä siis rohkeasti yhteydenottopyyntö alla olevan linkin kautta, niin saat maksuttoman arvion ikkunaremonttisi kustannuksista.

https://kaski.fi/pyyda-tarjous/

Ennen ja jälkeen -kuvat kesämökistä, johon tehtiin Kasken ikkunaremontti

 

 

Takaisin