Maajoukkuehiihtäjä Jasmi Joensuu ja Kaskipuu laajentaa yhteistyön kaudelle 2023-24 yhdeksi pääyhteistyökumppanuudeksi

Suomen maajoukkueen sprintteri Jasmi Joensuu ja Kaskipuu ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Yhteistyö aloitettiin jo viime talvena, kun hiihtäjän huoltorakennukseen sekä perheen mökille Leville asennettiin kotimaiset Kaskipuun hiilineutraalit puudesign-ovet. Lisäksi Joensuun suvun kesämökille vaihdettiin myös Kaski- ovi vanhan ulko-oven tilalle.

Kaskipuulla ollaan iloisia siitä, että Jasmin kautta saamme näkyvyyttä Kaski- ikkunoille ja oville ja samalla saadaan olla mukana tukemassa huippu-urheilijan matkaa. Kilpaurheilussa on paljon samaa kuin yrittäjyydessä: työ on tavoitteellista ja pitkäjänteistä. Pettymyksiäkin tulee ja niitä pitää oppia sietämään ja niistä opitaan. Tässä yhteistyössä sekä urheilija että yritys voivat saada apuja ja oppeja toisiltaan. Kumppanuus Jasmin kanssa on helppoa, sillä Jasmi on luonteeltaan valoisa, positiivinen, sitoutunut ja tavoitteellinen. Lisäksi Jasmi on todella nopea! Ketteryys on haluttua, myös yrityselämässä.

– Mahtavaa laajentaa yhteistyö Kaskipuun kanssa! Kaskipuun yksi arvoista on vastuullisuus ja sen on nyky-yhteiskunnassa erittäin tärkeä ja välttämätön. Kaskipuun ikkunat ja ovet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä sekä vastuullisesti valmistettuja. Hienoa laajentaa jo ennalta merkittävä yhteistyö yhdeksi pääyhteistyökumppanuudeksi.

Jasmi Joensuun kausi on lähtenyt hyvin käyntiin: Jasmi hiihti Rukalla karsinnassa ykköseksi ja finaalissa kuudenneksi. Finaalipaikka oli Joensuun uran toinen. ”Voidaan sanoa, että hyvä onnistuminen. Toivotaan, että tästä lähdetään nostamaan. Luotan siihen, että kun hyvää duunia tekee, niin palkintopallipaikkakin tulee”, kommentoi Jasmi kisan jälkeen toiveikkaasti.

Katso Jasmin perheen Levin mökin ovista tehty video!

Jasmi edustaa Vantaan Hiihtoseuraa ja asuu Rovaniemellä. Hänellä on MM-viestipronssia v.2021, SM-mitaleita, mm. 10 km ja SM hopeaa v.2023. Suomen Cupin kokonaiskilpailussa tuli voitto kaudella 21/22. Viime vuonna Rukalla tuli sprintistä 4. sija ja Salpausselän maailmancupista 2022-2023 parisprintin 4. sija. Seuraavat tavoitteet ovat menestyä SM-kisoissa, Suomen Cupissa ja maailmancupissa, ja erityisesti sprintticupin kokonaiskilpailussa. Tavoitteissa siintävät myös Trondheimin MM-kisat 2025 sekä Italian Olympialaiset 2026 .

Kuva Leviltä, Kaskipuun Louna ulko-ovi Puudesignmallistosta Yale älylukolla.

Kaski Partners Oy on yli 100 miljoonaa euroa vaihtavan kotimaisen konsernin emoyhtiö, jonka tytäryhtiöitä ovat kiertotalousliiketoimintaan keskittyvä EcoUp Oy, ikkunoita ja ovia valmistava Kaskipuu Oy sekä teknologiayhtiö Dynamik Oy. Kaski Partners-ikkuna– ja ovikonsernin palveluksessa on kaikkiaan yli 550 henkilöä ja toimipisteitä on ympäri Suomea. Kaskipuu-konserniin kuuluvat Kaskipuu Oy:n lisäksi Oulux Ovet ja Ikkunat Oy sekä ulkomaiset tytäryhtiöt Kaski Dörrar AB ja Kaski SIA, ja sen palveluksessa on 300 henkilöä. Kaskipuu ikkuna- ja ovikonsernin liikevaihto vuodelta 2022 oli 79 miljoonaa euroa.

Takaisin