Laadukas ikkunaremontti joka kestää aikaa

Taitavan puusepän perintö elää ikkunoissa vuosikymmenestä toiseen – Kaskipuu panostaa kaikessa huippulaatuun

Lempääläinen Kari Pusa katsoo tyytyväisenä Kaskipuu Oy:n ikkunoita, jotka hän asennutti lähes satavuotiaaseen arvokkaaseen omakotitaloonsa viitisen vuotta sitten. – Halusin talooni laatua ja sen vuoksi ehdottomasti Kaskipuun tekemät vanhan talon kuusiruutuiset ikkunat, Pusa kertoo. – Ikkunat ovat edelleen mainiossa kunnossa, ne ovat pitäneet muotonsa ja mekanismit toimivat moitteettomasti. Maalikin on pysynyt ikkunoissa hienosti. Näitä ikkunoita ei voi kuin suositella.

Kaskipuu Oy sai alkunsa 1970-luvun lopulla, kun taitava puuseppä Eero Kaski rakennutti perheelleen omakotitalon. Kaski halusi taloonsa myös laadukkaat ulko-ovet ja kun korkeat kriteerit täyttäviä ulko-ovia ei löytynyt, hän päätti valmistaa ovetkin taloonsa itse. Työnjälki oli niin kaunista ja laadukasta, että pian Kaski alkoi saada yhteydenottoja ulkopuolisilta tahoilta, jotka toivoivat saavansa omaan kotiinsa yhtä omaleimaiset Kasken tekemät ulko-ovet. Nykyisin Kaskipuu Oy:n jämerät, modernit ja elegantit puuovet valmistetaan mittatilauksena sertifioidusta tiukkasyisestä männystä. Puudesignovet ovat lisäksi hiilineutraaleja ja niille on myönnetty arvostettu Design from Finland- sekä avainlippumerkki. Halutessaan oviin saa asennettua myös älylukkojärjestelmän, joka on käytännöllinen esimerkiksi lapsi- ja lemmikkieläinperheissä. – Älylukkojärjestelmät eivät tänä päivänä enää maksa maltaita, vaan puhutaan muutaman satasen lisähinnasta tavallisiin lukkoihin verrattuna, kertoo myyntipäällikkö Janne Ruotsalainen.

Suuret lämpötilaerot eri vuodenaikoina vaativat suomalaisilta ovilta ja ikkunoilta paljon ja eristyskyvyn on oltava talvipakkasillakin kohdillaan. Kaskipuun ovien ja ikkunoiden eristystehokkuus pienentää sähkölaskua, saa kodin tuntumaan kodilta ja pitää myös melun kodin ulkopuolella. Kaski-ikkunoissa valikoimamme on laaja ja ikkunat valmistetaan Suomessa Viitasaaren tehtaallamme, Ruotsalainen kertoo. Ikkunamme on tehty voittamaan kaikki pohjoisen haasteet ja ne tarjoavat kotiin valoa ja lämpöä. Tehtaamme laitteet ovat viimeisen päälle modernit ja huippulaadukkaat ja tämä laatu siirtyy aina myös ikkunoihimme. Myönnämme ikkunoillemme markkinoiden pisimmät takuut.

Pirkkalan Lepomoisiossa Vesa Rönkkö tilasi omakotitaloonsa ensin viitisen vuotta sitten ulko- oven Kaskipuu Oy:ltä ja kun vuonna 2023 oli ikkunaremontin vuoro, tekijäksi valikoitui hyvien kokemusten perusteella taas Kaskipuu. Talo on rakennettu vuonna 1973. Ikkunoidenkin käyttöikä oli jo täynnä ja lämpötaloutta oli syytä parantaa. Ensimmäinen kriteerini oli, että valmistaja on kotimainen. Erinomaista ja laadukasta työtä, kokemus oli todella positiivinen, Rönkkö kiittelee. Ennen remonttia Rönkköä mietitytti eniten se, kuinka vanhojen ikkunoiden ja oven purku sujuu ja mitä rakenteista paljastuu. Menin seuraamaan, miten työt saadaan käyntiin. Heti asentajien tultua huomasin, että homma sujuu. Annoin asentajien tehdä työnsä ja poistuin itse kauemmas, itsekin remontteja tehnyt Rönkkö hymyilee. Rönkkö kertoo aiemmin asentaneensa yhden ulko-oven itse. – Sillä kokemuksella en enää lähde itse tekemään. Ammattilaiset osaavat homman. Olemme olleet tyytyväisiä Kaskipuun tuotteisiin, kertoo Arto Lammintaus Pirkkalasta. Ennakkoselvittelyn perusteella kilpailutimme useamman yrityksen, Kaskipuu valikoitui kotimaisuuden ja tuotteiden laadun perusteella. Ikkunoiden ja oven vaihto kesti noin puolitoista päivää. Vaikka työ tehtiin pakkaspäivinä, ei siitä aiheutunut kohtuutonta haittaa. Asentajat olivat todella ammattimaisia. Meille oli tärkeää, että ikkunoiden myyjä antoi meille aikaa pohtia tarpeitamme ja teimmekin muutoksia tilaukseen pariinkin otteeseen, Lammintaus kehuu. Olemme olleet tyytyväisiä lopputulokseen, tuotteet ovat nyt olleet asennettuina vuoden verran, eikä mitään huolenaiheita ole ilmennyt.

Kaskipuu Oy on noussut merkittäväksi ikkuna- ja ovitoimittajaksi pitkäjänteisellä työllä ja aidolla halulla tarjota asiakkailleen vain parasta. Myyntipäällikkö Janne Ruotsalainen toteaa, että erinomainen asiakaspalvelu on Kaskipuulle kunnia-asia. Siitä olemme ylpeitä. Asiakas on aina meille se tärkein. Mottomme onkin, että se, minkä teemme ja asennamme, se toimii ja kestää. Kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä ystävälliseen myyntitiimiimme, joka kertoo mielellään myös tarjoamistamme rahoitusvaihtoehdoista, ja asennuksen osalta saa myös kotitalousvähennyksen, Ruotsalainen vinkkaa. Remontin Pirkkalassa kotitalossaan teettänyt Vesa Rönkkö vahvistaa Ruotsalaisen lausunnon. Kaikki sujui systemaattisesti ja remonttijätteen pois viemistä myöten. Itselleni laadukas lopputulos oli tärkein asia ja se toteutui, Rönkkö sanoo.

Onko ikkunaremontti teille ajankohtainen? Ota yhteyttä ja varaa maksuton esittelykäynti: 040 646 2014 Olli Holopainen

Takaisin