IKKUNA – JA OVIASENNUSRYHMÄ PIENTALOSANEERAUKSIIN

Paikka:

Pääkaupungin seutu

Hakuaika:

11.6. - 31.7.2024

Kuvaus

IKKUNA- & OVIASENNUKSEEN ASENNUSRYHMÄ pientalosaneerauksen pariin, pk-seudulle!

Etsimme joukkoomme yritystä ikkuna- ja oviasennuksien pariin. Sinulla täytyy siis olla toimiva yritys (y-tunnuksella) ja työ tapahtuu ns. puitesopimuksella.

Etsimämme yritys on taitava käsistään, jolle rakennus- ja remontointityöt ovat ennestään tuttua. Työssä vaaditaan itseohjautuvuutta sekä vastuunkantoa omasta työnjäljestä,  -kuormasta sekä sen suunnittelusta. Osaat toimia haastavissakin tilanteissa ammattitaitoisesti ja pystyt raportoimaan siitä tarvittavilta osin. Työkuorman hallintaan ja suunnitteluun sekä raportointiin tarvitset perustietotekniset valmiudet ja halun oppia niiden käytön.

Asennustyötä tehdään yksityisten ihmisten asutuissa kodeissa, joten olet tottunut toimimaan aivan asiakasrajapinnassa. Kohteet ovat omakotitaloja sekä kesämökkejä, joissa asennettavien tuotteiden määrä vaihtelee. Työn suorittamiseen tarvitset peruskäsityökalut, sirkkelin sekä kanttikoneen / peltientaitto mahdollisuuden.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä iloista ja rehellistä palvelualttiutta. Osaat toimia haastavissakin tilanteissa ja pystyt ammattitaitoisesti ja arvostaen kuuntelemaan sekä ohjeistamaan asiakasta.

Asennustöitä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti / kiireapuna.

 

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Valmiit kohteet
 • Ison organisaation tuen
 • Kannustavan ja kilpailukykyisen yhteistyömallin
 • Kotimaiset ja laadukkaat tuotteet asennettavaksi
 • Loistavan yhteishengen eri sidosryhmien kesken
 • Mahdollisuuden hyviin ansioihin

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivien yritysten kanssa hommat voidaan aloittaa heti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Työpäällikkö, Jaakko Valkamo

jaakko.valkamo@kaski.fi , +358405576829

Kaikki hakemukset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen jaakko.valkamo@kaski.fi

 

Kaskipuu Oy:n liikevaihto vuodelta 2023 oli lähes 60 miljoonaa euroa. Kaskipuu-konserniin kuuluvat Kaskipuu Oy:n lisäksi Oulux Ovet ja Ikkunat Oy sekä ulkomaiset tytäryhtiöt Kaski Dörrar AB ja Kaski SIA, ja sen palveluksessa on 300 henkilöä. Konserni on osa kotimaista Kaski Partners -konsernia, johon kuuluu myös kiertotalousliiketoimintaan keskittyvä EcoUp Oyj tytäryhtiöineen. Kaski Partners-konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli noin 90 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa on kaikkiaan yli 500 henkilöä ja toimipisteitä on ympäri Suomea.

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.