Ikkuna- ja oviasennusryhmä pientalosaneerauksiin

Paikka:

Uusimaa/Etelä-Suomi

Hakuaika:

6.2.2024 - 29.2.2024

Kuvaus

IKKUNA- & OVIASENNUKSEEN ASENNUSRYHMÄ pientalosaneerauksen pariin!

Etsimme joukkoomme yritystä ikkuna- ja oviasennuksien pariin. Kasvumme on jatkunut kovana ja meillä työjono odottaa jo tekijöitään!

Etsimämme yritys on taitava käsistään ja ikkuna- ja ovimaailma on jo ennestään tuttua. Asennustyötä tehdään yksityisten ihmisten asutuissa kodeissa, joten olet tottunut toimimaan aivan asiakasrajapinnassa. Osaat toimia hankalissakin tilanteissa ja pystyt ammattitaitoisesti ja arvostaen kuuntelemaan sekä ohjeistamaan asiakasta. Työn raportointiin tarvitset perustietotekniset valmiudet ja halun oppia niiden käytön.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta sekä iloista ja rehellistä palvelualttiutta. Työssä vaaditaan itseohjautuvuutta sekä vastuunkantoa. Asennustyö vaatii kanttikonetta / peltientaitto mahdollisuutta.

Asennustöitä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti / kiireapuna.

 

Mitä me tarjoamme sinulle:

 • Ison organisaation tuen
 • Kannustavan ja kilpailukykyisen yhteistyömallin
 • Kotimaiset ja laadukkaat tuotteet asennettavaksi
 • Loistavan yhteishengen eri sidosryhmien kesken
 • Varman työkuorman

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivien yritysten kanssa hommat voidaan aloittaa heti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Työpäällikkö, Jaakko Valkamo

jaakko.valkamo@kaski.fi , +358405576829

Kaikki hakemukset tulee toimittaa sähköisesti osoitteeseen jaakko.valkamo@kaski.fi

 

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2022 noin 74 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Kaskipuu on osa Kaski Partners-konsernia.

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.