Olympiavoittaja, Kärppien kapteeni Atte Ohtamaa luottaa kotimaiseen

Kärppien kapteeni Atte Ohtamaan kodissa on kotimaiset Kaskipuun ovet ja ikkunat. Kaskipuulla on kokemusta pohjoisen olosuhteista, joten senkin vuoksi pohjoisessa sijaitsevan kodin ikkuna- ja ovitoimittajaksi valikoitui Kaskipuu. Näihin ratkaisuihin Ohtamaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä. Ohtamaan kodissa on pyritty suosimaan kotimaisia tuotteita. Kodissa on isoja ikkunapintoja, joihin Kaski pystyi tekemään erittäin näyttävät ratkaisut. Jykevä ulko-ovi on Kaskipuun Puudesignmallistosta  ja sitä kehystää isot ikkunapinnat. Kaikkiaan taloon valittiin Kaskipuulta ulko-ovet, varastonovet, terassiovet ja autotallin ovet sekä ikkunat. Kasken tuotteisiin päädyttiin, koska Kaski oli suomalaisena yrityksenä tuttu ennestään. Loistava laatu ja kotimaisuus oli tärkeitä kriteerejä valintaa tehdessä.

”Asiat hoituivat jouhevasti alusta loppuun saakka. Saimme arvokasta tietoa, minkälaisia tuotteita kannattaa valita minnekin paikalle. Haluttiin, että tuotteet, ovet ja ikkunat, ovat käytännöllisiä ja vastaavat ominaisuuksiltaan tarpeitamme” kertoo Atte. Kaikkiin kysymyksiin osattiin vastata tai tarvittaessa myyjä haki tietoa, että lopputuloksesta saadaan meille paras mahdollinen. Ovien ja ikkunoiden asennus oli myös sujunut oikein hyvin. Kokemukset ovat olleet kaikin puolin erittäin hyvät. Tuotteet ovat laadukkaita ja palvelu on ollut alusta saakka avuliasta ja jatkunut tähän päivään saakka, jos on on ollut kysymyksiä mihin tahansa liittyen. Asiakkaalle siis oikein rehellistä ja helppoa!

Atte Ohtamaa pääsi juhlimaan olympiakultaa Pekingissä sunnuntaina 20. helmikuuta. ”Olympialaiset ovat hienoimpia kokemuksia, mihin urheilijana voi päästä. Pelasimme erittäin hienon turnauksen joukkueena. Finaalissa pelasimme varmasti parhaan pelimme ja voitettiin olympiakultaa”. Fiilis oli aivan uskomaton, millaisessa joukkueessa saimme toimia yhdessä ja mitä yhdessä saavutimme! Olympialaiset olivat ehdottomasti hienoimpia tapahtumia, missä on saanut urheilijana olla ja kultaiset muistot vielä takuulla kirkastaa tuota kokemusta loppuelämän!

Kärpissä kapteenina toimiva Ohtamaa toteaa kauden olleen haastava ja myös muutoksia on tapahtunut runsaasti viime aikoina. Play off -paikka saatiin taisteltua ja tänään on vielä mahdollisuus edetä mitalipeleihin!

 

 

 

 

Takaisin