Ulko-ovet uusiksi – asiakastarina Lappeenrannasta

Juha ja Erja Lappeenrannasta uusivat pääoven ja terassinovet.

”Jäimme juuri hiljattain eläkkeelle, ja on mukavaa kun saatiin jotain uutta samalla kun vanhaa jäi taakse”.

Ajatuksen tasolla asia oli ollut pariskunnan mielessä jo jonkun aikaa ja netistäkin oli kartoitettu ulko-ovia ja niiden hintoja. Vanhoissa ulko-ovissa oli jo ongelmia lukkojen ja käytettävyyden kanssa. Yrityksenä Kaskipuu vakuutti meidät, esittely oli asiallinen ja toiminta muutenkin vaikutti luotettavalta. Esittelyssä ollut oven läpileikkauskulmapala oli hyvä, että näkee rakenteen ja mitä on ostamassa, kertoo Erja.

”Netistä kun kartoitettiin ovia, niin tarjontaa kyllä oli. Kaskipuu oli jo sitä kautta tuttu yritys. Tuotteen ulkonäkö ja tuotteen laatu miellytti ja ne ratkaisivat ostopäätöksen.” 

Pariskunta on ollut uusiin ulko-oviin erittäin tyytyväisiä. Oviremontti valmistui nopeasti. Yläkerran siivoaminen on helpottunut, tuuletusparvekkeen oven käyttö on mukavaa, kun voi lukita terassioven auki -asentoon. Myös sellainen havainto on, että vedon tunne on hävinnyt ovista. Vanhat terassinovet olivat 2-lehtisiä, joten kulkeminenkin on helpottunut uusien ovien myötä. Joulukuusikin saatiin mukavasti takaoven kautta pihalle. Ulkonäkö on erinomainen. Sisustuksellisesti oli todella hyvä, että ulko-ovet saa myös kaksivärisenä.

Pääovi, joka valittiin puuovimallistosta, on tosi näyttävän näköinen. Se on herättänyt kiinnostusta jo naapureissakin. Asennuskin tapahtui tosi nopeasti ja ammattitaitoisesti, vanhat ovet vietiin pois. Tyytyväiset Juha ja Erja ovat myös suositelleet jo Kaskipuuta tuttavilleen.

Takaisin