Kaskipuun ovet ja ikkunat Revit- ja Archicad-ohjelmiin

Ovi- ja ikkunaobjektit suunnittelijoille

Juuri julkaistu Kaski-kirjasto sisältää ovi- ja ikkunamallit Revit- ja Archicad-ohjelmiin.

Suunnittelu- ja rakennusalan ammattilaisten ProdLib-kirjasto sisältää nyt Kaskipuun ikkuna- ja ovimalliston tuotekortit, BIM-objektit ja DWG-kuvat. Kaikki ikkuna- ja ovisuunnitteluun tarvittavat materiaalit ovat käytössäsi maksutta. Voit myös valita eri värivaihtoehdoista ovelle sisä- ja ulkovärit. Kaskipuun objektit sisältävät visuaaliset RR- ja RAL- sekä kuultokäsiteltyjen puupintojen värit sekä vapaasti määriteltävät NCS-värit, joiden avulla värisävy on helppo määritellä täsmällisesti. Mallin ja lasitusvalinnan perusteella saadaan tieto teknisistä arvoista, mikä helpottaa vaatimusmäärittelyä.

Tiedot äänenvaimennuksesta, U-arvoista ja G-arvoista eli aurinkoenergian läpäisevyydestä helpottavat myös esimerkiksi energiaselvitysten tekemistä. Tuotekortit löydät myös nettisivuiltamme.

Kaski Prodlib

Ovet

Kaski-kirjastossa on valikoima kaikkia ovimalleja. Kirjastossa on julkaistu Kaski Classic, Kaski Design ja Kaski Saaristo , Puudesign sekä parveke- ja terassiovet.

Kun olet löytänyt mieleisen tuotteen, pääset valitsemaan ovelle tarkemman mallin, määrittelemään oven koon sekä valitsemaan oikean karmivaihtoehdon. Lisäksi voit valita lukkovaihtoehdoista projektiisi sopivan.

Ikkunaobjektit suunnitteliljoille

Ikkunat

Ikkunoista löytyy useita eri tuotteita ja malleja. Suunnittelijana pääset valitsemaan ikkunalle oikeat mitat sekä karmivaihtoehdon, ja voit halutessasi määrittää myös eri värit ulko- ja sisäpuolelle. Valittavissa on myös peitelista sekä 2D-esitysmuoto.

Kaikki ovi- ja ikkunamallit on saatavilla Revit- ja Archicad-ohjelmiin kirjaston kautta. Lataa kirjasto ProdLib Managerista, testaa ja lähetä tarvittaessa palautetta info@prodlib.com!

 

 

Takaisin