Kaskipuun ikkunaremontti juoksija Topi Raitasen kesäpaikkaan

Kaskipuun ikkunaremontti mahdollistaa kesäpaikan käytön lähes vuoden ympäri

Miksi Kaskipuu?

”Kaskipuu on luotettava suomalainen yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia sekä monipuolisia tuotteita. Lähdimme tekemään mökille täyttä remonttia, joten halusimme löytää toimittajan joka pystyy hoitamaan niin ikkunat kuin ulko-ovetkin. Lisäksi olen seurannut Kasken toimintaa suomalaisen urheilun parissa, joten yritys oli nimenä tuttu” kertoilee olympiajuoksija Topi Raitanen kesäpaikallaan Nokialla.

Raitasen remonttikohde on ollut suvussa pitkään ja sitä on käytetty kesäisin. Nyt mökiltä kaivataan parempaa käyttöastetta ja tarkoitus onkin remontoida siitä kolmen vuodenajan mökki ja laittaa kaikki pinnat kuntoon, jotta mökillä voidaan viettää enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa. ”Kaskipuu on tarjonnut nopeaa sekä asiantuntevaa asiakaspalvelua. Mökillä käytiin varmistamassa mitat kuntoon ja suunnittelemassa asennuksen aikataulu. Näin ei tarvitse itse stressata joka asiasta, vaan asiantuntijat saavat hoitaa nämä asiat”. Mökille uusitaan ovet ja tehdään ikkunaremontti, se lisäeristetään, kaikki pinnat uusitaan ulkoverhousta myöten.

       

Uudet mökki-ikkunat

Lumien sulettua starttaa kilpailukausi

”Treenikausi on sujunut hyvin. Talvella olen leireillyt korkealla niin Etelä-Afrikassa kuin Amerikassakin. Kilpailukausi olisi tarkoitus aloittaa toukokuun puolessa välissä”. Tähänastisen uran kohokohdat menevät Tokion olympialaisiin kesälle -21. ”Niitä kisoja oli jo monta vuotta odotettu ja onneksi ne pystyttiin järjestämään. Olin todella hyvässä kunnossa ja pystyin taistelemaan tieni finaaliin. Siellä olin parhaana eurooppalaisena kahdeksas”. Tavoitteena Raitasella olisi vielä voittaa euroopanmestaruus estejuoksussa. Jos pitäisi sanoa mitä ”ainakin” haluan saavuttaa, niin mitalin EM-kisoista. Raitasen valmentaja on entinen huipputason estejuoksija Janne Ukonmaanaho. Hän on samalla yksi Raitasen parhaimmista ystävistä. ”Aloitimme yhteistyön 2016-2017 talvella kun vaihdoin lajia suunnistuksesta yleisurheilun puolelle. Janne on valmentajana esimerkillinen siitä, että hän haluaa kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti”.

Urheilun monilahjakkuus

Raitanen on saavuttanut mitaleita niin estejuoksussa, maastojuoksussa ja suunnistuksessa. Myös golffia on kokeiltu. ”Golfia rupesin lyömään keväällä 2019 kun olin Amerikassa harjoitusleirillä ja talomme sijaitsi aivan golfkentällä. Iltaisin kun kenttä oli tyhjentynyt, niin menimme lyömään takapihalle palloa ja siitä se kipinä syttyi”. Tällä hetkellä tasoitus on juuri karvan alle 20. Raitasen sanoin mistään pelimiehestä ei vielä puhuta, mutta ajanviettona golf on ollut mukavaa. Kesäisin vain ei tahdo ainakaan vielä löytyä sopivaa saumaa golfin peluuseen. Mutta saapa nähdä mitä kaikkea tulemme vielä kuulemaan!

Seuraavat vuodet Raitasella kuluvat vielä tiiviisti urheilun viitoittamalla tiellä. ”Tulevaisuuden suuremmat tavoitteet menevät tottakai perheen sekä toisen työuran puoleen. Joku päivä olisi kiva asettua alas ja rakentaa pitkäaikainen koti perheelleni”.

 

Mökki ennen remonttia

Takaisin