Kaskipuun vastuullisuus on tekoja

Suomi on asettanut tavoitteen hiilineutraaliudesta vuoteen 2035 mennessä. Tavoite on kunnianhimoinen, mutta meidän kaikkien hyvinvoinnin ja yhteisen ympäristön kannalta välttämätön. Tämä on valtava haaste, eikä kukaan meistä ratkaise sitä yksin. Onnistuminen vaatii uudenlaista ajattelua, rohkeita innovaatioita ja paljon yhteistyötä. Päästöjen vähentäminen on kuitenkin asia, jonka takana kaikki varmasti seisovat. Meille Kaskipuulla vastuullisuus on tekoja. Haluamme olla mukana luomassa paremmin voivaa maapalloa lapsillemme. Kaskipuu oli ensimmäinen ja johtava energiatehokkaiden ulko-ovien valmistaja Suomessa.

Kaskipuun pohjoismaiden uusin ja modernein ikkunatehdas on merkittävä investointi vastuullisuuteen. Tehokkailla tuotantokoneilla syntyy laadukkaat ovet ja ikkunat, joiden elinkaari on pitkä ja toimivuus ja käytettävyys huippuluokkaa. Samaan kokonaisuuteen kuuluvat pakkaukset ja kuljetukset, ja logistiikan hiilijalanjäljen aktiivinen pienentäminen on voimakkaasti mukana Kaskipuun toiminnassa. Logistiikan kehittäminen on yksi ajankohtainen, tärkeä kehityshankkeemme. Meiltä asiakkaille lähtevässä tavarassa pyritään lavaoptimointiin, jossa lava on pakattu tehokkaasti mahdollisimman täyteen. Kuormatilan optimoinnilla tavoittelemme mahdollisimman täysiä autoja mahdollisimman suoraviivaisella suuntakuormalla. Tässä tuomme lisää energiatehokkuutta kuljetukseen tekoälyä hyödyntäen. Asiakaskohteesta palatessa automme vievät usein esimerkiksi purkujätettä kierrätykseen.

Kaskipuu tehdas Viitasaari

Viime vuonna Kaskipuu lanseerasi ensimmäisenä markkinoille hiilineutraalit puudesignovet. Tyylikäs muotoilu, korkea laatu ja kotimaisuus ovat keskiössä myös Kaskipuun uusissa hiilineutraaleissa puu-ulko-ovissa. Hiilineutraaliutta tukeva uusi rakenne ja eristeenä käytetty ympäristöystävällinen Ekovillalevy ovat jatkumoa Kaskipuun edelläkävijyydelle – moderneille ratkaisuille ennen muita! Kaskipuun hiilineutraalit ovet ovat asiakkaillemme helppo tapa kunnioittaa suomalaista maisemaa ja yhteistä ympäristöämme. Hiilineutraali ovimallisto on vastauksemme kuluttajalle, joka miettii mikä ratkaisu sopii omaan asumiseen ja mikä on paras vaihtoehto niin ympäristön kuin toimivuuden kannalta.

           Kaskipuun puinen ovi

Olemme ylpeitä saavutuksistamme, mutta matka jatkuu. Meitä ohjaa jatkuvan parantamisen kulttuuri asiakkaidemme ja yhteisen ympäristömme parhaaksi. Olemme saavuttaneet hienoja tuloksia hiilijalanjäljen pienentämisessä, ja parannamme toimintaamme entisestään joka päivä.

Perheyrityksen vastuullisuus on keskeinen arvomme – niin materiaalivalinnoissa, tuotannossa kuin yrityskansalaisena. Asiakkaillemme haluamme tarjota mahdollisuuden kestäviin valintoihin ja hiilijalanjäljen pienentämiseen asumisessa, rakentamisessa ja remontoinnissa.

Vastuullisuus on matka, jolla suuntamme on toimivien ja kestävien tuotteidemme aina vain pienempi hiilijalanjälki!

 

Kirjoittaja: Marko Kallunki

Takaisin