Uudella ovella käyttömukavuutta ja valoa autotalliin

Kaski ovet autotallin ovi

Kalevi Mynttiselle Lappeenrantaan uusittiin juuri ovi ja ikkunat autotalliin.  Nosto-ovia oli käyty tarjoamassa aiemmin, mutta ne eivät sopineet kyseiseen autotalliin, koska mm. autotallin ikkunat oven yläpuolelta olisi jouduttu hävittämään. Lisäksi nosto-oven kiskot olisivat tulleet seinän sisäpinnan tasolle ja tämä ratkaisu olisi lyhentänyt autotallia, jolloin auto ei olisi mahtunut talliin. Nosto-ovi ei siis sopinut ratkaisuksi. Autotalliin kaivattiin luonnonvaloa ja ikkunatkin haluttiin säästää. Mynttisen kiinnostuksen ja luottamuksen herätti Kaski-tuotteiden – ovien ja ikkunoiden – kotimaisuus ja se, että oven asentajat olivat paikallisia. Hyvän myyjän ansiosta ratkaisu löytyi nopeasti ja ongelmakohdatkin saatiin korjattua. Ovi tehtiin korkeampana kuin vanha ovi ja samalla uusittiin oven yläpuolella olevat ikkunat.

“Olen ollut niin tyytyväinen asiakaskokemukseen, kuin olla ja osaan. Tuotteen laatu ja toimivuus on todella hyvä! Toimitus tapahtui ajallaan ja kaikki on mennyt kuten oli sovittu. Olen todella tyytyväinen valmiin kokonaisuuden ulkonäköön. Parioven ja  listoituksien väritkin osuivat kohdalleen aikaisemmin vaihdettujen talon ikkunoiden kanssa”, kertoo Kalevi Mynttinen. Autotallinovi on herättänyt kiinnostusta myös naapureissa ja ovea on käyty ihastelemassa. Koko prosessi sujui hyvin ja Kalevi voikin suositella Kaskipuun ovia ja ikkunoita myös tuttavilleen.

Takaisin