Kotimaista laatua ja vuosikymmenien kokemusta

Ikkunaremontti Hamina

Suunnitteletko ikkunaremonttia Haminassa? Kaski -ikkunaremontin avulla saat kerralla lisättyä asumismukavuuttasi, säästettyä energiaa sekä kodillesi uuden ilmeen. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla juuri sinun kotiisi sopivaksi. Ikkunat voidaan mitoittaa ja asentaa puolestasi, jotta ikkunoiden vaihto sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Ikkunaremontin suunnittelua ei kannata lykätä, vaan suosittelemme aloittamaan suunnittelun jo heti, varaamalla maksuton esittelykäynti tai arvio lähimmältä asiantuntijaltamme alla olevan linkin kautta. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka ovat tehty kestämään elämää myös Haminassa.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Ikkunaremontit kuluttajille Haminassa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Suomalainen Teemu

Puhelin: 040-6117 630
Sähköposti: teemu.suomalainen@kaski.fi

Miksi ikkunaremontti Kaskipuulta?

Kaskipuun ammattilaisten avulla saat kertaheitolla parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta.

Kaskipuu tarjoaa kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

Uusille ikkunoillesi 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Kanssamme voit luottaa suomalaiseen laatuun ja vuosikymmenien kokemukseen.

Ikkunaremontin aika? - Meiltä löydät laadukkaat suomalaiset ikkunat.

Palvelemme sinua mielellämme myös Haminassa

Kun vanhat ikkunasi alkavat olla 30 ikävuoden paremmalla puolella, alkaa ikkunaremontin suunnittelu olla ajankohtaista. Suunnittelu lähtee käyntiin mittaamisella, tuotteiden valinnalla sekä budjetin laatimisella. Tämän jälkeen valitaan toimitus- ja asennusajankohta sekä opetellaan asennettujen tuotteiden käyttöönotto. Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse, vaan jokaisen vaiheen kohdalla ammattilaisemme ovat tukenasi. Ikkunaremontin avulla saat nostettua talosi arvoa ja uudet, energiatehokkaat ikkunat näkyvät myös pienempinä lämmityskustannuksina. Ikkunaremontin toteuttajaksi kannattaa valita tunnettu, ammattitaitoinen ja kotimainen yritys, jotta kaikki saadaan kerralla kuntoon.

 

Ota siis yhteyttä Kaskipuun ammattilaisiin, niin suunnitellaan teille yhdessä laadukas ikkunaremontti!

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Kaskipuu toteutti videon taloon ikkuna- ja oviremontin, jossa mm. vanhat ikkunat vaihdettiin moderneihin ja helppohoitoisiin ikkunoihin. Vanhoissa ikkunoissa oli häiritsevät välipuitteet ja ikkunoiden pesua hidastavat kuusi pestävää pintaa. Nykyisistä ikkunoista löytyy enää vain neljä pestävää pintaa, jolloin ikkunanpesukin sujuu sutjakkaammin!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui mutkattomasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Haminan alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.