Ikkunaremontilla hyötyjä jotka näet ja tunnet

Ikkunaremontti Kajaani

Alkaako kotisi Kajaanissa kaivata ikkunaremonttia? Jos haluat saada kodillesi uuden ilmeen ja säästää samalla lämmityskustannuksissa, suosittelemme pohtimaan, voisiko Kaski -ikkunaremonttimme olla sopiva valinta juuri sinulle. Ikkunaremontti suunnitellaan ja toteutetaan aina huolellisesti ammattitaidolla tarpeitasi vastaavaksi. Ammattilaisemme hoitavat mielellään myös ikkunoiden mitoituksen ja asennuksen puolestasi, jotta ikkunaremontti sujuisi mahdollisimman vaivattomasti. Mitäpä jos aloittaisit ikkunaremontin suunnittelun jo heti, jättämällä tarjouspyyntö alla olevan linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä arkipäivän sisällä. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka ovat tehty kestämään elämää myös Kajaanissa.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Miksi valita ikkunaremontti juuri Kaskipuulta?

» Kaskipuun ammattilaisten avulla saat parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta – kaikki yhdellä kertaa!

» Kaskipuu tarjoaa korkealaatuiset kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

» Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa ja tuo säästöjä lämmityskustannuksissa.

» Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

» Saat uusille ikkunoillesi 25 vuoden lahoamattomuustakuun.

Mikäli ikkunaremontti alkaa olla kodissasi ajankohtaista ja sinä kaipaat apua sen suunnittelussa, varaa ihmeessä maksuton esittelykäynti!

Ikkunaremontit kuluttajille Kajaanissa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Hentola Jyrki

Puhelin: 040-358 7061
Sähköposti: jyrki.hentola@kaski.fi

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Lotvonen Joona

Puhelin: 040-4866 819
Sähköposti: joona.lotvonen@kaski.fi

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Nikurautio Mika

Puhelin: 040 619 5642
Sähköposti: mika.nikurautio@kaski.fi

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kaskipuun toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja ikkunoiden pesua hidastavat kuusi pestävää pintaa. Ikkunat vaihdettiin moderneihin ja helppohoitoisiin ikkunoihin, joista löytyy enää vain neljä pestävää pintaa!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui mutkattomasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Kajaanin alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.