Ikkunaremontti päivässä – Helandereiden Kaskipuu kokemuksia

Ikkunaremontti päivässä

Helandereiden v. 1987 rakennettuun kotiin uusittiin ikkunat Kaskipuun toimesta. Ikkunaremontti toteutettiin marraskuussa ja se saatiin tehtyä yhden työpäivän aikana.

”Ikkunaremontista oli pitkään meillä puhetta ja entiset ikkunat alkoivat rakoilla ja ikkunoiden välissä olevat listat repsottaa. Ikkunaremontille alkoi siis olla tarvetta” toteaa Osmo. Kaskipuulta satuttiin soittamaan sopivasti tähän saumaan ja kilpailijoiltakaan ei kysytty tarjouksia, koska yksi huono kokemus oli jo vuoden takaa. ”Kotimaisuus oli varmasti se yksi syy, minkä takia Kasken ikkunoihin päädyttiin” jatkaa Karin. Sen lisäksi kaupantekotilanne oli miellyttävä kokemus. ”Puhelimessa sovittiin aika ja fiilis syntyi nopeasti, että kyllä me nyt otetaan ikkunat Kaskelta ”.

Ikkuna integroiduilla sälekaihtimilla
Laadukkaat Kaski-ikkunat integroiduilla sälekaihtimilla

Parantunut ilmanlaatu ja helpottunut ikkunanpesu

Vanhoissa ikkunoissa ei ollut ilmanvaihtoa, mutta uusissa ikkunoissa on nyt tuuletusventtiilit, jotka ovat selkeästi parantaneet ilmanlaatua. ”Ja ikkunanpesuhan on nyt paljon helpompaa, kun ei ole kuin neljä pesupintaa entisen kuuden sijaan” iloitsee Karin. ”Ja onhan nämä nyt paljon siistimmät”,  pariskunta toteaa yhtä aikaa. Ja jopa miehen silmäkin sen näkee.

Ikkunoiden asennus

Asennus sovittiin marraskuulle ja ikkunaremontti oli valmis päivän aikana. ”Kun tulin iltapäivästä kotiin, ikkunat oli vaihdettu” tarkentaa Osmo. Karin olikin paikan päällä päivän ja ikkunaremontti hoidettiin loppuun ja jäljet siivottiin. ”Vähemmän on kulunut sähköäkin tänä vuonna kun vertaa viime talveen. Toki se riippuu aina talvestakin. ”Mutta selkeä ero on ilmanlaatu, tuuletusventtiilien ansiosta ilma on raikkaampaa. Ei voi kyllä muuta kuin suositella, jos joku kysyy. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä”.

Onko ikkunaremontti ajankohtainen? Kysy tarjousta tai pyydä kotiisi maksuton esittelykäynti!

Tutustu muihin asiakastarinoihin.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

 

Tutustu Helandereiden Kaski-kokemuksiin Youtubessa.

 

 

Takaisin