Kaskipuun hiilineutraali ovimallisto vakuutti maajoukkuehiihtäjä Katri Lylynperän

Maajoukkuehiihtäjä Katri Lylynperä vaalii isovanhemmilta perittyä kesämökkiä ja haluaa valinnoillaan jatkaa pappansa viitoittamalla tiellä. Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat koko Lylynperän perheelle tärkeitä arvoja ja siksi hiilineutraali Kaskipuun design-ovi viimeistelee kesäasunnon sisäänkäynnin.

– Isovanhempani ovat rakentaneet tämän mökin, ja nyt on tullut minun ja siskoni vuoro huolehtia tästä paikasta. Isovanhempamme tekivät asiat kunnolla ja pappa oli tarkka laadusta jo mökin rakennusvaiheessa. Siksi mekin haluamme pitää mökistä hyvää huolta ja tehdä vastuullisia valintoja, kuvailee Katri Lylynperä.

Sukumökin vastuullinen kasvojenkohotus

Kaskipuun puuovet ovat osoitus suomalaisesta käsityöosaamisesta ja muotoilun korkeasta tasosta. Kaskipuu toi ensimmäisenä ovivalmistajana markkinoille hiilineutraalin ovisarjan, josta löytyi sopivat ulko-ovet myös Lylynperän kesämökille. Sukumökin remontit ja kunnostustyöt vaativat vanhan kunnioittamista, mutta tarvittaessa myös uudistumista.

– Vanhat ulko-ovet olivat jo aikansa palvelleet. Kaskipuulta löytyi toiveitamme vastaavat laadukkaat täyspuiset ulko-ovet. Toimitus ja asennus sujuivat mutkattomasti, ja olemme erittäin tyytyväisiä ikkunallisiin ulko-oviimme, jotka lisäävät eteiseen valoa, Lylynperä iloitsee.

– Iso plussa näissä ovissa on niiden hiilineutraalius.

Kaskipuulla kompensoidaan ovien valmistamisesta ja kuljetuksesta syntyneet päästöt. Yksi Kaskipuun arvoista onkin vastuullisuus. Huolelliset materiaalivalinnat, ympäristöystävällinen valmistusprosessi ja moderni tuotekehitys ovat tärkeässä roolissa hiilijalanjäljen pienentämisessä.

– On hieno olla tällä yhteisellä vastuullisuuden matkalla mukana, summaa Lylynperä ja muistuttaa, että pienilläkin valinnoilla on merkitystä.

– Olepa yhtä nopea kuin minä ja hanki kunnon ovet!

Vuokatti Ski Teamia edustava Katri Lylynperä on sprintin, pariviestin ja viestin Suomen mestari.

Kaskipuun hiilineutraali ovimallisto

Kaskipuun puudesign-ovimalliston ja huvilaovien (ent. UO6A ja UL6A) rakenne on muuttunut ja näiden uusien hiilineutraalien ulko-ovien eristeenä käytetään ympäristöystävällistä Ekovillalevyä. Samalla Kaskipuun puudesign-ovimallisto monipuolistui ja malliston vakiokuultosävyt uudistuivat.

Puudesignovimallistossa on kokonaan uusia malleja ja myös vanhat ovimallit on nimetty uudelleen uuden rakenteen vuoksi. Kaskipuulla on käytössään Design From Finland ja Avainlippumerkki tunnustuksena kotimaisesta työstä ja suunnittelusta.

Tutustu hiilineutraaliin ovimallistoomme!

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo, lue lisää ajatuksistamme.

Takaisin