Ikkunoiden lisäominaisuudet

Lisäominaisuuksilla turvallisuutta ja parempaa asumismukavuutta

Valitse sopiva ikkuna käyttötarkoituksen mukaan. Muokkaa myös ikkunoidesi ulkonäköä ja käytettävyyttä valitsemalla toivotut lisäominaisuudet. Kun ikkunoilta odotetaan paljon, ratkaisu on Kaski-ikkuna, joissa perinteinen käsityöosaaminen ja moderni tekniikka kohtaavat. Ne kestävät vaihtelevan sään, tarjoavat turvallisuutta, lisäävät asumismukavuutta ja pienentävät asumisen kustannuksia. Tutustu ikkunoiden lisäominaisuusvalikoimaan alapuolelta ja kysy tarvittaessa lisää myyjältäsi!

heron sertifikaatit
Ikkunat Ikkunaremontti kaski Tampere heron sertifikaatit

Kaski-ikkunoiden lisäominaisuudet

Lasivaihtoehdot

Kaskipuulta löydät juuri sinun tarpeidesi mukaiset lasivaihtoehdot ikkunoihin. Valittavissa on ääneneristävyyttä parantavat lasit, huurtumattomat lasit, auringonsuojalasit, turvalasit, energiatehokkaat lasit ja näkösuojalasit! Lue lisää Kaski-ikkunoiden lasivaihtoehdoista tästä.

Kaski parvekkeenovi

Kaski Signaalilasi

Kasken Signaalilasi sopii erityisesti tiloihin, joissa nopeat yhteydet on tärkeät ja ne on taattava. Signaalilasi parantaa radiosignaalien läpäisyä, sekä datasiirtoa ja puhelinverkon toimivuutta. Lue lisää Kaski Signaalilasista tästä.

Paloikkunat

Kaskelta saat myös palonkestävät ikkunat, jotka suojaavat sinua tulelta järeämmän lasielementin voimin. Kaski paloikkuna on suunniteltu paloluokittelun mukaan ja löydät sen sekä avattavana että kiinteänä versiona. Lue lisää Kaski paloikkunoista tästä.

Aurinkosuojalasit

Ikkunalasin läpi pääsevällä aurinkoenergialla on suora yhteys jäähdytyskulujen nousuun. Auringonpaisteen aiheuttamaa huoneistojen lämmön nousua ja muita sen vahingollisia vaikutuksia on mahdollista rajoittaa esimerkiksi aurinkosuojatulla lasilla.

Palvelumme taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja talotehtaille

ikkunaremontti taloyhtiöön

Kaskelta vaivattomat ikkuna- ja oviremontit taloyhtiöille. Lue lisää ja lataa opas, jonka avulla pääset alkuun remontin suunnittelussa.

Kaskelta rakennusliikkeille uudisrakentamiseen oikeat ikkuna- ja oviratkaisut myös vaativiin uudiskohteisiin. Kasken valikoimasta löytyy ikkunat ja ulko-ovet kerros- ja pientalotuotantoon. Tutustu ja ota yhteyttä.

Myyjämme auttavat rakennusteollisuuden ammattilaisia löytämään oikeat ikkuna- ja oviratkaisut oikealla varustelulla myös vaativimpiin kohteisiin. Lue lisää ja ota yhteyttä.

Oppaat kuluttajille ja taloyhtiöille!

Ovi- ja ikkunakirja kuluttajille

Ikkunaremonttiopas taloyhtiöille

Näin valmistetaan Kaski-ikkunat

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.