Ikkunaremontin jälkeen pienemmät lämmityskulut

Kelit pakastuvat – täytyykö sunttia kääntää taas isommalle? Varsinkin sähkölämmitteisessä talossa tämä liike voi nyt aiheuttaa hikikarpaloita, mikäli sähkösopimus on vastikään päivitetty. Onneksi kodin energiatehokkuuteen voi vaikuttaa. Jos vetoa tuntuu ikkunoiden tai ovien lähettyvillä, voi olla aiheellista toteuttaa ovi- tai ikkunaremontti. Vanhojen ikkunoiden elinkaari on noin 30-40 vuotta. Energiankulutuksen lisäksi remontilla saavutetaan parempi käyttömukavuus ja parempi ulkonäkö. Voit valita uusiin ikkunoihin esimerkiksi sälekaihtimet, jotka asennetaan valmiiksi tehtaalla. Ikkunaan on saatavilla energiatehokkaan lasin lisäksi mm. signaalilasia, ääntä hyvin eristävää lasia ja palonkestävää lasia. Remontin yhteydessä voi tehdä monenlaista muutakin muutosta – voit esimerkiksi suurentaa ikkuna-aukkoja ja saada tilaan näin enemmän luonnonvaloa. Periaatteessa seinään voidaan puhkaista vaikka kokonaan uusi ikkuna-aukko, jolloin muutos voi olla todella merkittävä! Turvallisuutta lisäävät myös ulko-ovien uudet lukitukset. Mikäli ikkunoissa ja ovissa ei ole muuta vikaa kuin ilmavuotoja, voi ne tarvittaessa myös tiivistää, tiivistysohjeet löydät tämän artikkelin lopusta.

puuovi Kaskipuu

Kotimaista laatua onnistuneeseen energiaremonttiin

Kaskipuulla on panostettu kotimaiseen kädentaitoon, laatuun, viimeistelyyn ja materiaaleihin, kertoo Kaskipuun myyntipäällikkö Janne Ruotsalainen. Tuotteemme kestävät neljä vuodenaikaa; lämmöt, tuiskut ja pakkaset ja ne on suunniteltu nimenomaan pohjoisen ilmastoon. Asennuspalvelu ja tuotetakuu ovat mm. niitä mittareita, joita asiakkaatkin arvostavat. Kaskipuun laajasta ikkuna- ja ovimallistosta löytyy kaikkiin kohteisiin soveltuvat tuotteet, jotka ovat omiaan lisäämään asumismukavuutta ja vähentämään lämmityskustannuksia. Lue lisää miksi ikkunaremontti kannattaa.  Kaskipuulta saat myös remonttia varten vaivattoman Kaski-rahoituksen.

Miksi juuri Kaski?

Kaskipuulla on tavoitteena aina tyytyväinen asiakas ja tämä tavoite on pysynyt perheyhtiössä sen yli 40-vuotisen matkan ajan, jo sukupolvelta toiselle. Suomalaiset arvostavat kotimaista laatua ja käsityönosaajia. Perinteitä on osattu yhdistää uusiin tuotantomenetelmiin ja testattuihin materiaaleihin. Ikkunat ja ovet vastaavat vaativammankin rakentajan tai remontoijan tarpeita silloin kun halutaan laatua ja vaaditaan energiatehokkuutta. Remontin toteuttaminen onnistuu myös talvella, siitä lisää täällä.

– Pääosa asiakkaistamme muodostuu yksityisistä asiakkaista, rakentajista sekä taloyhtiöistä, toteaa Ruotsalainen. Tuotteiden monipuolisuus niin ikkunoissa kuin ovissakin on asiakkaalle hyvä asia, sillä valikoimat täyttävät asiakkaiden toiveet energian suhteen ja ne edustavat myös selkeälinjaista tyyliä ja modernia arkkitehtuuria. Muotoilu tukee nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja yksityiskohdista lähtien. Vuodesta 2022 lähtien Kaskipuun puuovet ovat lisäksi hiilineutraaleja.

Kaskipuun hiilineutraali ulko-ovi

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada asuntosi perusparannus- ja korjaustöihin kotitalousvähennystä, joka on vuonna 2023 2250 euroa per henkilö. Omavastuu per vuosi on 100 euroa. Kotitalousvähennys myönnetään työn osuudesta, ja ikkunaremontissa iso osa onkin juuri asennustyötä. Saat siis vähentää 40% työn osuudesta kun ostat työn yritykseltä. Muista että kotitalousvähennys on henkilökohtainen. Voitte siis puolisosi kanssa saada jopa 4500 euroa vähennystä remonttikuluista!

Ikkunan ja ulko-oven tiivistysohjeet

Ikkunoiden tiivistäminen

Ulko-ovien tiivistäminen

Takaisin