Toimivat tietojärjestelmät parantavat asiakaskokemusta

Ikkunat ja ovet täsmällisesti ja nopeasti

Kauas on tultu niistä ajoista, jolloin Kaskipuun ovi- ja ikkunatehdasta pyöritettiin kynän ja paperin avulla. Nykyisin Kaskipuun päivittäiset toiminnot ovat täysin tietojärjestelmien varassa. Se, että ovet ja ikkunat lähtevät maailmalle nopeasti ja täsmällisesti, perustuu pääasiassa tietojärjestelmien toimivuuteen.

Mies Kaskipuun järjestelmien takana on Jari Heikkinen. Hänen työnkuvaansa kuuluu tuotannon- ja toiminnanohjausjärjestelmistä vastaaminen. Viimeisimpänä työnään hän on rakentanut ohjauksen Euroopan nykyaikaisimpaan ikkunatehtaaseen Viitasaarelle.

Jari Heikkinen vastaa Kaskipuun järjestelmistä. Päivittäisen toiminnan takana pyörivät tietojärjestelmät, joita kehitetään liiketoimintavaatimukset mielessä. Toimiva järjestelmä tuo yhteen ihmiset, prosessit ja teknologian parantaen asiakassuhteita.  Kaiken kohteena on tyytyväisempi ovi- ja ikkuna-asiakas.

Kaskipuulla ikkuna- ja ovimyynti tarvitsee järjestelmän, jolla hallita ikkuna- ja oviremonttien myymistä, valmistamista ja asennuksia. Tilaustallentajat tallentavat ostetut ikkunat ja ovet järjestelmään, jolla johdetaan toimitusketjua. Tuotantovaiheessa on pystyttävä seuraamaan järjestelmästä, missä tekovaiheessa ovet ja ikkunat ovat. Tuotetiedot ikkunoista ja ovista on tallennettuna omaan järjestelmäänsä.

Järjestelmähallintatyön huomaa usein vasta sitten, kun jokin ei toimi. Pahimmillaan yrityksen toimimattomat tietojärjestelmät hankaloittavat työtä päivittäin. Parhaassa tapauksessa tietojärjestelmä tarjoaa keskeytymättömän tietovirran työntekijöiden ja tavarantoimittajien käyttöön, jotta ovi- ja ikkuna-asiakasta voidaan palvella paremmin. Kokonaisnäkymä asiakastietoihin mahdollistaa saumattoman asiakaskokemuksen.

Järjestelmiin liittyvää työtä on paljon. Kaskipuulla niiden kimpussa työskenteleekin useita henkilöitä. Yritys panostaa järjestelmien toimivuuteen ja tehokkuuteen jatkuvasti. Kaiken kohteena on tyytyväisempi asiakas. Toimivat järjestelmät takaavat ovi- ja ikkunaremontteihin nopeat ja täsmälliset ovi- ja ikkunatoimitukset.

Kaskipuun ovi- ja ikkunatehtaita ohjataan nykyaikaisilla järjestelmillä. Viitasaaren ikkunatehtaalta löytyy Euroopan suurin ja tehokkain karmihelatyöstökone.

Takaisin