Tehtaanedustaja

Paikka:

Kotka, Kouvola, Turku

Hakuaika:

Avoin

Kuvaus

Haemme tehtaanedustajia ikkuna- ja ovimyyntiin! Kasvatamme myyntitiimejämme, joten jos olet yrityksestämme kiinnostunut myynnillinen sielu, niin hae mukaan!

Tällä hetkellä haemme tehtaanedustajia seuraaville alueille:

 • Kotka
 • Kouvola
 • Turku

MUTTA pidämme silmällä myös muun Suomen tilannetta ja haastattelemme hakijoita aktiivisesti ympäri Suomen!

Olemme suomalainen perheyritys, joka vaalii vuosien aikana syntyneitä arvoja, kulttuuria ja pitkiä perinteitä kasvusta huolimatta. Olemme ylpeitä siitä, että pystymme tarjoamaan turvallisen työpaikan ja näkymät tulevaisuuteen vakavaraisessa yrityksessä, joka haluaa kehittyä ja olla aina vain parempi työpaikka.

Me myymme suomalaisiin koteihin maankuuluja Kaski-ovia ja -ikkunoita avaimet käteen -periaatteella. Meille on tärkeää täyttää asiakkaittemme toiveet ja saavuttaa laadukas lopputulos, jonka takana voimme rehdisti seisoa.

Sinun tehtäväsi tehtaanedustajana on myydä Kaski-tuotteita ja -palveluja kuluttaja-asiakkaillemme omalla myyntialueellasi, joka on n. 100km säteellä kodistasi. Työt tehdään arkena, joten viikonloput voit pyhittää vapaa-aikaasi. Työ on hyvin vapaata, liikkuvaa ja päivät ovat takuulla erilaisia. Työsi tueksi tarjoamme mahtavan bookkaustiimimme, joka täyttää kalenteriasi asiakastapaamisilla!

Perehdytämme sinut huolellisesti myynnin sekä tuotteiden saloihin ja tuki säilyy myynnin matkallasi. Lähiesimies on mukana päivittäisessä tekemisessäsi ja opastaa sekä kouluttaa sinua päivittäin, viikoittain sekä kuukausittain myynnin matkallasi. Meillä tuki ei häviä ensimmäisen viikon jälkeen!  Tehtäviisi kuuluu aktiivinen myyntityö sekä itsenäisesti että yhdessä tiimisi kanssa. Omalla asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, sillä toimistohommat voit hoitaa kotoa käsin ja myynti tapahtuu asiakkaiden luona.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, rehellistä palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä luomme yhteisen menestyksen edellytykset.

Tässä tiivistetysti se, mitä me sinulle tarjoamme:

 • Loistavat työkaverit ja tiimin
 • Asiakashankinnan tuen
 • Hyvän ja ammattitaitoisen perehdytyksen
 • Tuen tuloksen tekemiseen myös perehdytyksen jälkeen
 • Mahdollisuuden erinomaisiin ansioihin
 • Hyvän konseptin, jossa asiakas ja työntekijät ovat keskiössä
 • Tulevaisuuden sekä mahdollisuudet vahvaa kasvua tekevässä yrityksessä

Lisätietoja tehtävään liittyen saat minulta:

Vaula Vellonen, +358405629131vaula.vellonen@kaski.fi

Hakemuksen voi täyttää tällä sivulla olevan lomakkeen kautta tai laittamalla sähköpostilla osoitteeseen rekry@kaski.fi

rekry@kaski.fi

Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja ovi liiketoiminnan liikevaihto oli 2022 noin 74 milj. euroa. Nykyisten liiketoimintojen liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa. Kaskipuu on osa Kaski Partners -konsernia.

Täytä hakemus

 • Alempana mahdollisuus myös ladata hakemus liitetiedostona
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.
 • Sallitut tiedostomuodot: doc, docx, pdf
  Sallitut tiedostotyypit: doc, docx, pdf, Max. tiedoston koko: 1 GB.

Kaski työnantajana

Myynnin tehtävissä ja tehtaanedustajana odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta, iloista ilmettä, palvelualttiutta ja joukkuehenkeä. Tällä reseptillä menestymme yhdessä.

Kaskipuulla perinteinen suomalainen puuseppäosaaminen on arvossaan. Tuotannossa arvostamme kädentaitoja, luotettavuutta ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Esimerkiksi Kaski-puuovien tekijät ovat alansa todellisia taitajia – ammattilaisia, jotka ovat työnsä jäljestä syystäkin ylpeitä.

Työsuhteet Kaskella ovat pitkiä, joten meillä viihdytään. Haluamme jatkossakin olla meillä työskentelevien ammattilaisten luottamuksen arvoinen.

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Kirjoita oheiseen lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus tai voit liittää mukaan hakemuksen ja CV:n.