Autotallin ovet – Kaskelta autotallin ovet asennettuna

Kaski autotallin ovet

Kasken ovivalikoimasta löydät laadukkaat ja suomalaista ilmastoa erinomaisesti kestävät autotallin ovet. Oviemme valmistuksessa käytetään viimeisintä teknologiaa ja vain huolella valittuja ja testattuja materiaaleja. Ovien valmistusprosessi on kehitelty mahdollisimman ympäristöä säästäväksi.

 1. Miksi ja milloin autotallin ovi tulisi vaihtaa uuteen?
 2. Millainen autotallin ovi on autotalliisi sopiva?
 3. Autotallin oven asennus
 4. Kokemuksia Kasken autotallin remontista

Miksi ja milloin autotallin ovi tulisi vaihtaa uuteen?

Suurin syy autotallin oven vaihtoon on käyttömukavuus. Vanhan oven käytettävyys voi olla muuttunut huonoksi arjen kovassa käytössä. Hankalakäyttöisen oven kohdalla voi olla monella tavalla mielekkäämpää vaihtaa ovi uuteen, varsinkin jos autotallissa tulee käytyä paljon.

Autotallin käyttömukavuuteen vaikuttaa myös autotallin lämpötila. Vanha ovi ei ole niin ilmatiivis kuin uusi, jolloin lämpöä menee hukkaan ja autotallissa voi tuntua vetoisalta.

Toinen autotallin oven vaihtoon vaikuttava asia on oven ulkonäkö. Vanha ovi on nähnyt aikaa, maali on lohkeillut eikä se vastaa enää sitä, miltä sen haluttaisiin näyttävän. Uusi ovi on siisti ja kestävä. Parioven ja listoituksien värit voidaan joissakin tapauksissa jopa yhtenäistää talon ikkunoiden kanssa!

Uusi autotallin ovi on laadukas ja kestää arjen kovaa käyttöä. Asennuksen voi tehdä myös talvella. Tutustu Kasken autotallin oviin.

Millainen autotallin ovi on autotalliisi sopiva?

Millainen ovi olisi autotalliin sopiva? Autotallin oven valinta voi olla hankalaa, mikäli ei tiedä mistä lähteä liikkeelle. Oven valinnassa kannattaa lähteä liikkeelle ovityypin valinnasta ja vertailla niiden ominaisuuksia. Autotallin ovityyppejä ovat esimerkiksi:

 1. Pariovet
 2. Nosto-ovi
 3. Kippiovi
 4. Taitto-ovi

Mikäli kaivataan perinteisempää ulkonäköä, eikä esimerkiksi nosto-ovi sovellu autotalliin, pariovet voivat olla tallille sopiva vaihtoehto. Pariovien etuna on, että niissä on yleensä tiiviimpi rakenne kuin esimerkiksi nosto-ovissa. Suljettuina ne voivat siis vähentää lämpöhävikkiä.

Autotallin oven valintaa tehdessä kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että onhan ovi kotimainen ja suomalaisiin oloihin tarkoitettu. Kasken autotallin ovet ovat laadukkaat ja ne kestävät erinomaisesti suomalaisen sään vaihteluita ja arjen kovaa käyttöä.

Tietenkin valinnassa tulee ottaa huomioon myös oven ulkonäkö. Tyylikkäät ovet viimeistelevät autotallin ilmeen.

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin Kasken oviremonteista täältä!

Autotallin oven asennus

Kasken avaimet käteen -palvelulla saat autotallin ovesi asennettuna. Remonttimme ovat asiakkaalle miellyttäviä ja vaivattomia kokemuksia. Oviremontti suunnitellaan, mitoitetaan ja asennetaan aina ammattitaidolla.

Miksi valita Kaski?

 1. Luotettava – Kaski on luotettava ja vakaavarainen yritys, joka toimii neljän vuosikymmenen kokemuksella ja näkemyksellä.
 2. Suomalainen – Kaski-tuotteet on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja suomalaiseen makuun.
 3. Korkealaatuinen – Kaski-tuotteiden laadukasta ja kestävyydestä kertovat myöntämämme takuut: 15 vuoden suoranapysymistakuu oville ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu ikkunoille.
 4. Monipuolinen – Laajasta valikoimasta löydät omasi.
 5. Palveleva – Koe Kaski-remontin helppous ja vaivattomuus. Kerralla valmista jopa yhdessä päivässä.

Lue asiakkaan kokemus autotallin oven vaihdosta

Kaski ovet autotallin ovi

Kalevi Mynttiselle Lappeenrantaan vaihdettiin uusi autotallin ovi ja uudet ikkunat autotalliin. Nosto-ovi ei sopinut kyseiseen autotalliin, koska mm. autotallin ikkunat oven yläpuolelta olisi jouduttu hävittämään. Lisäksi nosto-oven kiskot olisivat tulleet seinän sisäpinnan tasolle ja tämä ratkaisu olisi lyhentänyt autotallia, jolloin auto ei olisi mahtunut talliin. Nosto-ovi ei siis sopinut ratkaisuksi.

“Olen ollut niin tyytyväinen asiakaskokemukseen, kuin olla ja osaan. Tuotteen laatu ja toimivuus on todella hyvä. Toimitus tapahtui ajallaan ja kaikki on mennyt kuten oli sovittu. Olen todella tyytyväinen valmiin kokonaisuuden ulkonäköön.”

Lue lisää Kalevin kokemuksesta!

Mikäli uusi autotallin ovi on sinulle ajankohtainen, ota yhteyttä!

Takaisin