Ikkunaremontilla hyötyjä jotka näet ja tunnet

Ikkunaremontti Imatra

Asutko Imatran seudulla ja ikkunasi alkavat olla vaihdon tarpeesssa? Toteuta avullamme laadukas Kaski -ikkunaremontti, jonka avulla lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uutta ilmettä kotiisi. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla tarpeitasi vastaavaksi ja ammattilaisemme tekevät mielellään ikkunoiden mitoituksen sekä asennuksen puolestasi. Mitäpä jos aloittaisit ikkunaremontin suunnittelun jo heti, varaamalla maksuttoman esittelykäynnin tai arvion lähimmältä asiantuntijaltamme alla olevan linkin kautta. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka ovat tehty kestämään elämää myös Imatralla.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Miksi valita ikkunaremontti juuri Kaskipuulta?

» Kaskipuun ammattilaisten avulla saat kertaheitolla parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta.

» Kaskipuu tarjoaa korkealaatuiset kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

» Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

» Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

» Uusille ikkunoillesi 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Mikäli kotisi kaipaa hiljalleen ikkunaremonttia ja sinä kaipaat apua sen suunnittelussa, varaa ihmeessä maksuton esittelykäynti!

Ikkunaremontit kuluttajille Imatralla

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Velling Miika

Puhelin: 040-653 7313
Sähköposti: miika.velling@kaski.fi

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kaskipuun toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja ikkunoiden pesua hidastavat kuusi pestävää pintaa. Ikkunat vaihdettiin moderneihin ja helppohoitoisiin ikkunoihin, joista löytyy enää vain neljä pestävää pintaa!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui mutkattomasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Imatran alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.