Ikkunaremontilla hyötyjä jotka näet ja tunnet

Ikkunaremontti Joensuu

Asutko Joensuun alueella ja ikkunasi alkavat olla vaihdon tarpeesssa? Toteuta avullamme laadukas Kaski -ikkunaremontti, jonka avulla lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uutta ilmettä kotiisi. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla tarpeitasi vastaavaksi ja ammattilaisemme tekevät mielellään ikkunoiden mitoituksen sekä asennuksen puolestasi. Mitäpä jos aloittaisit ikkunaremontin suunnittelun jo heti, varaamalla maksuton esittelykäynti tai arvio lähimmältä asiantuntijaltamme alla olevan linkin kautta. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka ovat tehty kestämään elämää myös Joensuussa.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Ikkunaremontit kuluttajille Joensuussa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Eskelinen Saku

Puhelin: 040-701 9443
Sähköposti: saku.eskelinen@kaski.fi

Miksi ikkunaremontti Kaskipuulta?

Kaskipuun ammattilaisten avulla saat kertaheitolla parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta.

Kaskipuu tarjoaa kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

Uusille ikkunoillesi 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Kanssamme voit luottaa suomalaiseen laatuun ja vuosikymmenien kokemukseen.

Ikkunaremontin aika? - Meiltä löydät laadukkaat suomalaiset ikkunat.

Palvelemme sinua mielellämme myös Joensuussa

Ikkunaremontti on hyvin yleinen kodin kunnossapitotoimi, kun vanhoilla ikkunoilla alkaa olla ikää noin 30 vuotta. Ikkunaremonttiin kuuluu suunnittelua, tuotteiden valintaa, mitoitusta, asennusta sekä lopuksi tuotteiden käyttöönottoa. Investointina ikkunaremontti on merkittävä, mutta hyvin toteutettuna se nostaa asunnon arvoa. Uudet, energiatehokkaat ikkunat poikivat sinulle säästöjä lämmityskustannuksissa. Ikkunaremontin toteuttajaksi kannattaa valita tunnettu, ammattitaitoinen ja kotimainen yritys.

 

Ota siis yhteyttä Kaskipuun ammattilaisiin, niin suunnitellaan teille yhdessä laadukas ikkunaremontti!

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kaskipuun toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja ikkunoiden pesua hidastavat kuusi pestävää pintaa. Ikkunat vaihdettiin moderneihin ja helppohoitoisiin ikkunoihin, joista löytyy enää vain neljä pestävää pintaa!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui mutkattomasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Joensuun alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.