Ikkunaremontilla hyötyjä jotka näet ja tunnet

Ikkunaremontti Kouvola

Asutko Kouvolassa ja ikkunasi alkavat olla vaihdon tarpeesssa? Toteuta avullamme laadukas Kaski -ikkunaremontti. Ikkunaremontilla lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uutta ilmettä kotiisi. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla tarpeitasi vastaavaksi ja mitoitus sekä asennus voidaan tehdä puolestasi. Mitäpä jos aloittaisit ikkunaremontin suunnittelun jo heti, varaamalla maksuton esittelykäynti tai arvio lähimmältä asiantuntijaltamme napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Laadimme jokaiseen kohteeseen yksilöllisen tarjouksen. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka kovat tehty kestämään elämää myös Kouvolassa.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Miksi ikkunaremontti Kaskipuulta?

» Kaskipuun ikkunaremontti tarjoaa vaivattoman tavan parantaa kotisi energiatehokkuutta, asumismukavuutta ja ulkonäköä.

» Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

» Kaskipuu tarjoaa korkealaatuiset kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

» Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun päänsäryksi. Vastaamme kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

» 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Mikäli ikkunaremontti on kodissasi ajankohtainen ja kaipaat apua sen suunnittelussa, varaa ihmeessä maksuton esittelykäynti!

Ikkunaremontit kuluttajille Kouvolassa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Suomalainen Teemu

Puhelin: 040-6117 630
Sähköposti: teemu.suomalainen@kaski.fi

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kasken toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja kuusi pestävää pintaa. Nyt päivitetyt ikkunat ovat modernit ja helppohoitoiset, sillä pestäviä pintojakin on enää vain neljä!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui jouhevasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Kouvolan alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.