Ikkunaremontilla hyötyjä jotka näet ja tunnet

Ikkunaremontti Lappeenranta

Asutko Lappeenrannan seudulla ja ikkunasi alkavat olla vaihdon tarpeesssa? Toteuta avullamme laadukas Kaski -ikkunaremontti, jonka avulla lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uutta ilmettä kotiisi. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla tarpeitasi vastaavaksi ja ammattilaisemme tekevät mielellään mitoituksen sekä asennuksen puolestasi. Mitäpä jos aloittaisit ikkunaremontin suunnittelun jo heti, varaamalla maksuton esittelykäynti tai arvio lähimmältä asiantuntijaltamme alla olevan linkin kautta. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka ovat tehty kestämään elämää myös Lappeenrannassa.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Miksi valita ikkunaremontti juuri Kaskipuulta?

» Kaskipuun ammattilaisten avulla saat kertaheitolla parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta.

» Kaskipuu tarjoaa korkealaatuiset kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

» Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

» Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

» 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Mikäli kotisi kaipaa hiljalleen ikkunaremonttia ja kaipaat apua sen suunnittelussa, varaa ihmeessä maksuton esittelykäynti!

Ikkunaremontit kuluttajille Lappeenrannassa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Velling Miika

Puhelin: 040-653 7313
Sähköposti: miika.velling@kaski.fi

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kasken toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja kuusi pestävää pintaa. Nyt päivitetyt ikkunat ovat modernit ja helppohoitoiset, sillä pestäviä pintojakin on enää vain neljä!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui jouhevasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Lappeenrannan alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.