Ikkunaremontilla energiasäästöjä

Ikkunaremontti Loimaa

Suunnitteletko ikkunaremonttia Loimaalla? Toteuta Kaski -ikkunaremontti, jonka avulla lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uuden ilmeen kodillesi. Ikkunaremontti suunnitellaan, mitoitetaan ja asennetaan aina ammattitaidolla puolestasi. Teemme kohteeseen remonttisuunnitelman sekä tarjouksen veloituksetta aina kohdekartoituksen pohjalta. Kotitalousasiakkaana olet oikeutettu myös kotitalousvähennykseen asennuksen osalta. Meiltä saat suomalaiset, elämää kestävät tuotteet joustavasti myös rahoituksella!

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Vaivaton ikkunaremontti Loimaalla

Kaskipuun ikkunaremontti tarjoaa sinulle vaivattoman tavan parantaa kotisi energiatehokkuutta, asumismukavuutta ja ulkonäköä. Kaskipuu tarjoaa laadukkaat suomalaiset ikkunat sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta voit luottaa siihen, että kaikki hoidetaan huolellisesti puolestasi. Mikäli ikkunaremontti alkaa olla sinulle ajankohtaista ja tarvitset apua sen suunnittelussa, pyydä maksuton tarjous alla olevasta linkistä!

Alueesi yhteyshenkilöt

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Rautajoki Juha-Matti

Puhelin: 040-632 9111
Sähköposti: juha-matti.rautajoki@kaski.fi

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Guevara Acer

Puhelin: 040-648 7622
Sähköposti: acer.guevara@kaski.fi

Ikkunaremontti Kasken tapaan

Kun ikkunasi alkavat lähestyä 30 ikävuotta, voi ikkunoidesi uudistaminen olla ajankohtaista. Ikkunaremontti vaatii suunnittelua, mitoitusta, tuotteiden valintaa, asennusta ja lopulta myös tuotteiden käyttöönottoa. Ikkunaremontti on merkittävä investointi, mutta asianmukaisesti toteutettuna se lisää asunnon arvoa. Energiatehokkaiden ikkunoiden vaikutuksen näät säästöinä lämmityskustannuksissa. Jos etsit luotettavaa kotimaista kumppania ikkunaremontin toteuttamista varten, ota yhteyttä Kaskipuun ammattilaisiin niin suunnitellaan sinulle yhdessä laadukas ikkunaremontti. Tutustu Kaskipuun ikkunoihin alla olevasta videosta.