Kotimaista laatua ja vuosikymmenien kokemusta

Ikkunaremontti Nurmes

Asutko Nurmeksen alueella ja vanhat ikkunasi kaipaavat päivitystä? Ei hätää. Toteutamme sinulle laadukkaan Kaski -ikkunaremontin, jonka ansiosta lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uutta ilmettä kotiisi. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla juuri sinun kotiisi sopivaksi. Ammattilaisemme tekevät mielellään myös ikkunoiden mitoituksen sekä asennuksen puolestasi. Ikkunaremontin suunnittelua ei kannata lykätä, vaan suosittelemme aloittamaan suunnittelun jo heti, varaamalla maksuton esittelykäynti tai arvio lähimmältä asiantuntijaltamme alla olevan linkin kautta. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka ovat tehty kestämään elämää myös Nurmeksessa.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Ikkunaremontit kuluttajille Nurmeksessa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Eskelinen Saku

Puhelin: 040-701 9443
Sähköposti: saku.eskelinen@kaski.fi

Miksi ikkunaremontti Kaskipuulta?

Kaskipuun ammattilaisten avulla saat kertaheitolla parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta.

Kaskipuu tarjoaa kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

Uusille ikkunoillesi 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Kanssamme voit luottaa suomalaiseen laatuun ja vuosikymmenien kokemukseen.

Ikkunaremontin aika? - Meiltä löydät laadukkaat suomalaiset ikkunat.

Palvelemme sinua mielellämme myös Nurmeksessa

Ikkunaremontti on yleinen toimenpide kodin ylläpidossa erityisesti silloin, kun vanhat ikkunat alkavat olla 30 vuoden paremmalla puolella. Suunnittelu lähtee käyntiin mittaamisella, tuotteiden valinnalla sekä budjetin laatimisella. Tämän jälkeen valitaan toimitus- ja asennusajankohta sekä opetellaan asennettujen tuotteiden käyttöönotto. Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse, vaan jokaisen vaiheen kohdalla ammattilaisemme ovat tukenasi. Ikkunaremontin avulla saat nostettua talosi arvoa ja uudet, energiatehokkaat ikkunat näkyvät myös pienempinä lämmityskustannuksina. Ikkunaremontin toteuttajaksi kannattaa valita tunnettu, ammattitaitoinen ja kotimainen yritys, jotta kaikki saadaan kerralla kuntoon.

 

Ota siis yhteyttä Kaskipuun ammattilaisiin, niin suunnitellaan teille yhdessä laadukas ikkunaremontti!

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kaskipuun toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja ikkunoiden pesua hidastavat kuusi pestävää pintaa. Ikkunat vaihdettiin moderneihin ja helppohoitoisiin ikkunoihin, joista löytyy enää vain neljä pestävää pintaa!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui mutkattomasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Nurmeksen alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.