Ovi- ja ikkunaremontti vaivattomasti Kasken tapaan

Kotimaiset Kaskipuun ikkunat

Kaskipuu hoitaa ikkuna- ja oviremontit avaimet käteen periaatteella. Avaimet käteen –ikkunaremontti tarkoittaa sitä, että asiakas saa kotiinsa huippulaadukkaat Kaski ikkunat ja ovet ammattitaitoisella asennuksella helposti sekä luotettavasti. Mutta mitä meidän avaimet käteen -palvelumme sitten sisältää? Kaskipuun pientalosaneerauspuolta johtaa Jari Mehtälä ja hän kuvaileekin koko prosessia  karkeasti 5 eri vaiheeseen ja näitä vaiheita ovat: 1. Suunnittelu ja mittauskäynti, 2. Tuotteiden toimitus kohteelle, 3. Asennuspalvelu, 4. Asennuksen hyväksyntä, 5. Poiskuljetus sekä kierrätys. Jari avaa tässä artikkelissa, mitä nämä vaiheet pitävät sisällään.

Suunnittelu- ja mittauskäynti

Ensimmäisessä vaiheessa meille on tärkeää suunnitella remontin laajuus sekä sisältö yhdessä asiakkaan kanssa. Tässä meillä ovat apuna ammattitaitoiset ja asiakkaan tarpeet huomioivat tehtaanedustajamme, jotka löytävät asiakkaiden toiveiden mukaiset tuotteet ja ratkaisut kodin ikkuna- sekä oviremontissa. Suunnittelussa on tärkeää huomioida kohteen rakenteelliset ratkaisut, oikeiden tuotteiden valinta juuri kyseessä olevaan kohteeseen sekä ulkonäölliset ratkaisut.

Ikkunaremontti avaimet käteen -palveluna

Rakenteellisissa ratkaisuissa tarkastellaan nykyisten tuotteiden muutostarpeet ja varmistetaan talon rakenteen mukaisesti oikeat valinnat kohteeseen. Oikeiden tuotteiden valinnassa mietitään yhdessä asiakkaan kanssa nykyisten tuotteiden toimivuudet sekä heikkoudet ja näiden pohjalta lähdemme rakentamaan kyseisen kohteen kokonaisuutta. Meillä on valittavissa kiinteät – sekä avattavat ikkunat. Vaikka nykyiset ikkunat olisivat avattavia, voidaan ne tarvittaessa korvata esimerkiksi kiinteillä ikkunoilla. Ja esimerkiksi jos ovivalintaa tehdessä nykyisestä eteisestä halutaan valoisampi, voimme valita vanhan umpioven tilalle lasiaukollisen ulko-oven, jonka avulla valoisuutta saadaan lisättyä eteistilaan. Lisäksi oviremontin yhteydessä kannattaa päivittää myös lukitukset ja painikkeet. Valikoimastamme löytyy perinteiset Abloy-lukot sekä lisäksi uusimmat ja nykyaikaiset lukitusratkaisut, kuten Yalen älylukko -uutuus l3. Remontin avulla vaikutetaan huomattavasti talon ulkonäköön joko vain uudistamalla vanhat tuotteet uusilla ja nykyaikaisilla tuotteilla tai sitten remontin yhteydessä tuotteiden ulkonäköä ja väriä voidaan muuttaa, joka muuttaa samalla koko talon ilmettä. Loistavan tuotetuntemuksen ansiosta tehtaanedustajamme löytävät yhdessä asiakkaan kanssa oikeanlaiset valinnat ovi- ja ikkunaremonteissa.

Ovet Kaskipuu

Tuotteiden toimitus kohteelle

Toisessa vaiheessa tuotteet on laitettu valmistukseen tehtaallemme, josta ne toimitetaan sovittuina ajankohtina kohteille. Toimitusvaiheessa asiakkaamme saa tiedon tuotteiden valmistumisesta ja myöhemmässä vaiheessa kuljetusliike on yhteydessä tuotteiden saapumisesta kohteelle. Tässä kohtaa meidän asennus on yhteydessä asiakkaaseen ja sovitaan tarkemmin remontin aloitusajankohdasta. Kun tuotteet saapuvat asiakkaan tontille, ne on pakattu säältä suojaan, joten niiden säilymisestä asiakkaan ei tarvitse huolestua.

Asennuspalvelu

Asennusvaiheessa Kaskipuun huippuosaavat ammattilaiset pääsevät näyttämään omat taitonsa tuotteiden asennuksen saralta. Meidän asentajamme ovat oman alansa uranuurtajia ja pitkäaikaisia tekijöitä. Heidän kokemuksensa eri kohteista sekä ammattitaitonsa asennuksen parista ovat vertaansa vailla. Heihin voit luottaa ja heiltä asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen palvelun kodin ikkuna- ja oviremontissa.

Asennuksen hyväksyntä

Jotta kaikki varmasti menee niin kuin alun perin on suunniteltu, tarkastamme asennetut tuotteet yhdessä asiakkaan kanssa ja allekirjoitamme kohteesta asiakkaan kanssa asennuspöytäkirjan. Tässä vaiheessa asiakas näkee myös tuotteiden toimivuuden ja asennustyön jäljen yhdessä asentajan kanssa. Vanhojen tuotteiden poisvienti ja kierrätys eivät jää myöskään avaimet käteen -remontissa asiakkaan harteille. Asennustyön yhteydessä vanhat, puretut tuotteet pakataan siististi lavoille, jotka kuljetusliikkeemme tulee noutamaan poiskuljettavaksi sekä kierrätykseen remontin valmistuttua.

Ikkunaremontti Kasken tapaan

Kokonaisvaltaisen avaimet käteen -remontin hyötyinä ovat myös Kaskipuun tarjoamat pitkät takuut. Tarjoamme ovillemme 15 vuoden suoranapysymistakuun ja ikkunoille peräti 25 vuoden lahoamattomuustakuun. Näiden lisäksi asennustakuumme ovi- sekä ikkunaremontissa on 12 vuotta ja tekninen takuu ikkunoilla Kaskipuun asentamissa kohteissa 6 vuotta. Näin kokonaisvaltainen ja ammattitaitoisesti hoidettu avaimet käteen remontti on helppo, huoleton ja luotettava tapa parantaa talosi asuinmukavuutta, ulkonäköä sekä energiatehokkuutta. Lue vielä miksi ikkunaremontti kannattaa!

Jos remontti on teille ajankohtainen, älä epäröi vaan varaa tästä maksuton tutustumiskäynti ja jätä yhteystietosi. Olemme teihin piakkoin yhteydessä!

Takaisin