Puuovet – siitä kaikki alkoi

Kaski puuovi Kanto

Kasken puuovet saivat alkunsa yli 40 vuotta sitten

Kasken puuovet ja niiden tarina alkoi yli neljä vuosikymmentä sitten. Puuseppä Eero Kaski rakensi 1970-luvun lopussa perheellensä uuden talon, mutta hänen kriteerinsä täyttävää ulko-ovea ei löytynyt mailta halmeilta. Kuten isäänsä ja isoisäänsä, suomalainen puu ja sen työstäminen kiehtoivat Eeroa. Oma-aloitteisena miehenä hän valmisti itse puusta jämerät ulko-ovet. Laadukasta ja omaleimaista lopputulosta ihmetteli yksi, jos toinenkin ja kohta komeiden puuovien perään kyseltiin tuttavapiirin ulkopuolellakin.

Puuovet Eero Kaski
Kasken puuovet ovat perinteistä käsityötaitoa parhaimmillaan. Puuseppä Eero Kaski on menestystarinan takana.

Kaskipuu Oy avasi vuonna 1979 ovensa markkinoille ja vastaanotto oli lämmin. Samalla tuli asetettua uusi mittapuu kotimaiselle rakennustyölle ja sen laadulle.

Suomalaiset puuovet ovat suuri ylpeyden aihe

Puuovet ovat aina olleet ja ovat edelleen Kasken suurin ylpeydenaihe. Jokainen puuovi on osoitus suomalaisesta käsityöosaamisesta ja muotoilun korkeasta tasosta. Kasken puuovet ovat saaneet tunnustusta kotimaisuudestaan ja niille on myönnetty avainlippumerkki sekä Design from Finland -merkki.

Tutustu videolla Kasken upeiden puudesingovien maailmaan:

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

 

Kasken puuovien ominaisuudet

Kasken puuovet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa materiaalista, jonka suomalaiset tuntevat parhaiten eli maineikkaasta, pohjoisessa kasvaneesta tiukkasyisestä männystä.

Puuovissamme on

  • jykevä runko
  • vääntymätön karmi
  • edistyksellinen rakenne
  • erinomainen lämmöneristyskyky
  • ja vaativaan pohjoiseen ilmastoon suunnitellut lasit.

Laadukkaan suomalaisen puuoven valmistaminen ei ole mikään itsestäänselvyys. Sen täytyy kestää Suomen vaihtelevat sääolosuhteet neljänä vuodenaikana, pitää kylmää, antaa turvaa, olla talonsa näköinen ja ottaa vieraat vastaan. Kaikki nämä Suomessa tarvittavat ominaisuudet saavat alkunsa aikojen koettelemasta puusta, jonka luonnetta vielä vahvistetaan tämän päivän moderneilla materiaaleilla.

Teknisten ominaisuuksien lisäksi Kasken puuovi on puusepäntyön taidonnäyte ja takuuvarma katseenvangitsija. Viimeistelty design ja upea ulonäkö ovat aina vakiovarusteena. Tänäkin päivänä Kasken puuovet ovat yhtä ihailtuja, kuin Eero Kasken ensimmäinen puuovi aikanaan oli.

kaskipuun puiset ulko-ovet valmistetaan ylikiimingissä
Kaskipuun toiminta käynnistyi Ylikiimingin puuovitehtaalla vuonna 1978, ja tehtaalla valmistetaan edelleen kaikki puudesignovemme.

Pitkät perinteet ovat vahva perusta

Kaskella on pitkät perinteet käsin tekemisessä ja yksilöllisissä ratkaisuissa. Lisäksi tunnemme hyvin niin suomalaiset erityisolosuhteet kuin puun rakennusmateriaalina sekä ymmärrämme suomalaisten mieltymykset. Tänä päivänä Kasken puuovi -valikoimasta löytyvät mm. puuovia, mökkiovia, saunan ovia ja varaston ovia. Vaikka maailma muuttuu, kotimaisen puuovivalmistajan käsityötaito ja muotoiluosaaminen ovat säilyneet, niitä arvostetaan ja ne näkyvät edelleenkin suomalaisten kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa.

Puuovet
Puuovet valmistuvat Kasken ovitehtaalla

Kauneimmat Kasken puuovet Puudesign -mallistosta

Kasken Puudesign -ovimallistossa on 25 toinen toistaan kauniimpaa puurakenteista ulko-ovea. Ovien nimet viittaavat vahvasti suomalaiseen luontoon – kuten esimerkiksi Louna, Nova ja Tyrsky.

Kaski puuovet

Kasken puuovien värivalikoima on laaja, joten jokaiseen kotiin löytyy takuulla sopiva ovi. Halusitpa sitten, että ovi sulautuu sitä ympäröivään julkisivuun tai että se on huomiota herättävä elementti. Jos kaipaat inspiraatiota puisen ulko-oven valintaan, katso koko Puudesign -mallistomme tästä ja valitse suosikkiovesi.

Viisi syytä valita Kaski ja Kasken puuovet:

  1. Luotettava. Kaski on luotettava ja vakavarainen 40-vuotias perheyritys. Kokemusta ja näkemystä löytyy jo neljän vuosikymmenen ajalta!
  2. Suomalainen. Kaski-tuotteet on suunniteltu suomalaisiin vaativiin olosuhteisiin ja meidän makuun. Ei ole siis ihme, että rakentajat ja remontoijat ovat tehneet Kaski-ovista selkeän markkinajohtajan.
  3. Korkealaatuinen. Kaski-tuotteiden laadusta ja kestävyydestä kertovat myöntämämme takuut: 15 vuoden suoranapysymistakuu oville ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu ikkunoille.
  4. Monipuolinen. Laajasta valikoimasta löydät ovet ja ikkunat kaikkiin tarpeisiin. Valitse oma tyylisi ja värisi.
  5. Palveleva. Kasken ammattilaiset hoitavat ja palvelevat suunnittelun alusta lopputarkastukseen. Koe remontin helppous ja vaivattomuus Kasken kanssa!

Lataa tästä Kasken ovi- ja ikkunakirja ja valitse sopivin ovi kotiisi.

Takaisin