Puuovista kaikki alkoi

Puuovet Kaski

Puuovia jo 40 vuotta

1970-luvun lopussa puuseppä Eero Kaski rakensi perheellensä uuden talon, mutta hänen kriteerit täyttävää ulko-ovea ei löytynyt mailta halmeilta. Kuten isäänsä ja isoisäänsä, suomalainen puu ja sen työstäminen kiehtoivat Eeroa. Oma-aloitteisena miehenä hän valmisti itse puusta jämerät ulko-ovet. Laadukasta ja omaleimaista lopputulosta ihmetteli yksi ja toinenkin ja kohta ovien perään kyseltiin tuttavapiirin ulkopuolellakin.

Puuovet Eero Kaski

Kaskipuu Oy avasi vuonna 1979 ovensa markkinoille ja vastaanotto oli lämmin: samalla tuli asetettua uusi mittapuu kotimaiselle rakennustyölle.

Puuovet ovat meidän suurin ylpeyden aihe

Puuovet ovat edelleen Kasken suurin ylpeydenaihe. Jokainen puuovi on osoitus suomalaisesta käsityöosaamisesta ja muotoilun korkeasta tasosta. Puuoville on myönnetty avainlippumerkki sekä Design from Finland -merkki. Voit lukea DFF -merkistä lisää täältä.

Kasken puuovet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa materiaalista, jonka suomalaiset tuntevat parhaiten. Puuovissamme on jykevä runko, vääntymätön karmi, erinomainen lämmöneristyskyky ja vaativaan pohjoiseen ilmastoon suunnitellut lasit. Laadukkaan suomalaisen oven valmistaminen ei ole itsestäänselvyys. Sen täytyy kestää neljä vuodenaikaa, pitää kylmää, antaa turvaa, olla talonsa näköinen ja ottaa vieraat vastaan. Kaikki nämä Suomessa tarvittavat ominaisuudet saavat alkunsa aikojen koettelemasta puusta vahvistettuna tämän päivän materiaaleilla.

Ulko-ovi puuta

Meillä on pitkät perinteet käsin tekemisessä ja yksilöllisissä ratkaisuissa. Tunnemme hyvin myös suomalaiset erityisolosuhteet, puun materiaalina sekä ymmärrämme suomalaisten mieltymykset. Tänä päivänä Kasken puuovi -valikoimasta löytyvät mm. puuovet, mökkiovet, saunan ovet ja varaston ovet. Vaikka maailma muuttuu, kotimaisen puuovivalmistajan käsityötaito ja muotoilu on säilynyt ja näkyy edelleenkin suomalaisten kodeissa.

Puuovet

Viisi syytä valita Kaski:

  1. Luotettava. Kaski on luotettava ja vakavarainen 40-vuotias perheyritys. Kokemusta ja näkemystä löytyy jo neljän vuosikymmenen ajalta!
  2. Suomalainen. Kaski-tuotteet on suunniteltu suomalaisiin vaativiin olosuhteisiin ja meidän makuun. Ei ole siis ihme, että rakentajat ja remontoijat ovat tehneet Kaski-ovista selkeän markkinajohtajan.
  3. Korkealaatuinen. Kaski-tuotteiden laadusta ja kestävyydestä kertovat myöntämämme takuut: 15 vuoden suoranapysymistakuu oville ja 25 vuoden lahoamattomuustakuu ikkunoille.
  4. Monipuolinen. Laajasta valikoimasta löydät ovet ja ikkunat kaikkiin tarpeisiin. Valitse oma tyylisi ja värisi.
  5. Palveleva. Kasken ammattilaiset hoitavat ja palvelevat suunnittelun alusta lopputarkastukseen. Koe remontin helppous ja vaivattomuus Kasken kanssa!

Takaisin