Kotimaista laatua vuosikymmenien kokemuksella

Ikkunaremontti Eura

Asutko Eurassa ja kaipaavatko vanhat ikkunasi päivitystä? Ei hätää. Kaskipuu tarjoaa laadukkaan ikkunaremontin, joka nostaa sekä asumismukavuutesi että kotisi ulkonäön uudelle tasolle. Uusilla ikkunoilla voit myös säästää merkittävästi energiaa. Voit suunnitella remontin yhdessä ammattilaistemme kanssa, jotta se sopii täydellisesti kotiisi. Ammattilaisemme hoitavat myös ikkunoiden mitoituksen ja asennuksen puolestasi. Älä lykkää ikkunaremontin suunnittelua, vaan aloita se nyt. Voit varata maksuttoman esittelykäynnin alla olevan linkin kautta ja laittaa suunnitteluprosessin rullaamaan. Kaskipuu tarjoaa sinulle suomalaiset ikkunat, jotka on suunniteltu kestämään elämää myös Eurassa!

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Ikkunaremontit kuluttajille Eurassa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Ellilä Turkka

Puhelin: 040-5486 530
Sähköposti: turkka.ellila@kaski.fi

Miksi ikkunaremontti Kaskipuulta?

Kaskipuun ammattilaisten avulla saat kertaheitolla parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta.

Kaskipuu tarjoaa kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

Uusille ikkunoillesi 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Kanssamme voit luottaa suomalaiseen laatuun ja vuosikymmenien kokemukseen.

Ikkunaremontin aika? - Meiltä löydät laadukkaat suomalaiset ikkunat.

Palvelemme sinua mielellämme myös Eurassa

Ikkunaremontti on yleinen toimenpide kodin ylläpidossa erityisesti silloin, kun vanhat ikkunat alkavat olla 30 vuoden paremmalla puolella. Suunnittelu lähtee käyntiin mittaamisella, tuotteiden valinnalla sekä budjetin laatimisella. Tämän jälkeen valitaan toimitus- ja asennusajankohta sekä opetellaan asennettujen tuotteiden käyttöönotto. Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse, vaan jokaisen vaiheen kohdalla ammattilaisemme ovat tukenasi. Ikkunaremontin avulla saat nostettua talosi arvoa ja uudet, energiatehokkaat ikkunat näkyvät myös matalampina lämmityskustannuksina. Ikkunaremontin toteuttajaksi kannattaa valita tunnettu, ammattitaitoinen ja kotimainen yritys, jotta kaikki saadaan kerralla kuntoon.

 

Ota siis yhteyttä Kaskipuun ammattilaisiin, niin suunnitellaan teille yhdessä laadukas ikkunaremontti!

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kaskipuun toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja ikkunoiden pesua hidastavat kuusi pestävää pintaa. Ikkunat vaihdettiin moderneihin ja helppohoitoisiin ikkunoihin, joista löytyy enää vain neljä pestävää pintaa!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui mutkattomasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Eura toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.