Ikkunaremontilla hyötyjä jotka näet ja tunnet

Ikkunaremontti Pietarsaari

Asutko Pietarsaaren seudulla ja vanhat ikkunasi kaipaavat päivitystä? Toteuta avullamme laadukas Kaski -ikkunaremontti, jonka ansiosta lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uutta ilmettä kotiisi. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi ja ammattilaisemme tekevät mielellään ikkunoiden mitoituksen sekä asennuksen puolestasi. Mitäpä jos aloittaisit ikkunaremontin suunnittelun jo heti, varaamalla maksuton esittelykäynti tai arvio lähimmältä asiantuntijaltamme alla olevan linkin kautta. Kaskipuulta saat suomalaiset ikkunat, jotka ovat tehty kestämään elämää myös Pietarsaaressa.

heron sertifikaatit
Kaskipuun ikkunat heron sertifikaatit

Ikkunaremontit kuluttajille Pietarsaaressa

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Vilponen Jussi

Puhelin: 040-620 4125
Sähköposti: jussi.vilponen@kaski.fi

Miksi ikkunaremontti Kaskipuulta?

Kaskipuun ammattilaisten avulla saat kertaheitolla parannettua kotisi energiatehokkuutta, ulkonäköä sekä asumismukavuutta.

Kaskipuu tarjoaa kotimaiset ikkunat ja ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse.

Laadukas ikkunaremontti nostaa välittömästi kotisi arvoa.

Vanhat ikkunat ja purkujäte eivät jää sinun huoleksesi. Vastaamme remontin aikana syntyvästä kierrätysjätteestä ja kuljetamme vanhat ikkunat pois.

Uusille ikkunoillesi 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Kanssamme voit luottaa suomalaiseen laatuun ja vuosikymmenien kokemukseen.

Ikkunaremontin aika? - Meiltä löydät laadukkaat suomalaiset ikkunat.

Palvelemme sinua mielellämme myös Pietarsaaressa

Ikkunaremontti on yleinen toimenpide kodin ylläpidossa erityisesti silloin, kun vanhat ikkunat lähestyvät noin 30 vuoden ikää. Remonttiin sisältyy suunnittelua, tuotteiden valintaa, mitoitusta, asennusta ja lopuksi uusien ikkunoiden käyttöönottoa. Ikkunaremontti onkin merkittävä sijoitus, sillä oikein toteutettuna se lisää asunnon arvoa huomattavasti. Uudet, energiatehokkaat ikkunat näkyvät myös pienempinä lämmityskustannuksina . Ikkunaremontin toteuttajaksi kannattaa valita tunnettu, ammattitaitoinen ja kotimainen yritys.

 

Ota siis yhteyttä Kaskipuun ammattilaisiin, niin suunnitellaan teille yhdessä laadukas ikkunaremontti!

Kokemuksia Kaskipuun ikkunaremontista


Videon omakotitaloa on remontoitu useaan otteeseen, ja yksi näistä remonteista oli Kaskipuun toteuttama ikkuna- ja oviremontti. Vanhoissa ikkunoissa oli muun muassa häiritsevät välipuitteet ja ikkunoiden pesua hidastavat kuusi pestävää pintaa. Ikkunat vaihdettiin moderneihin ja helppohoitoisiin ikkunoihin, joista löytyy enää vain neljä pestävää pintaa!

 

”Kasken laatu vastasi täysin odotuksia – ikkunat ovat korkealaatuiset, ja toimitus sujui suunnitellusti.”

 

Asennus sujui mutkattomasti, ja asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä lopputulokseen.

 

Pietarsaaren alueella toimivat tehtaanedustajamme jättävät mielellään myös sinulle maksuttoman arvion siitä, millaisella budjetilla saat päivitettyä vanhat ikkunasi uuteen uskoon.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsoaksesi videon.