Ikkunaremontilla hyötyjä jotka näet ja tunnet

Ikkunaremontti Porvoo

Asutko Porvoossa tai sen lähiseudulla ja olet huomannut, että ikkunasi ovat vaihdon tarpeessa? Toteuta ammattilaistemme avulla laadukas Kaski -ikkunaremontti. Ikkunaremontilla lisäät asumismukavuuttasi, säästät energiaa ja saat samalla myös uutta ilmettä kotiisi. Halutessasi edustajamme mitoittaa ikkunat maksutta ja ammattitaitoiset asentajamme asentavat uudet ikkunat puolestasi. Aloita ikkunaremontin suunnittelu vaivattomasti varaamalla maksuton esittelykäynti tai arvio lähimmältä asiantuntijaltamme klikkaamalla "Pyydä tarjous" -painiketta. Laadimme tarjouksen aina tilanteeen mukaan. Muistathan myös kotitalousvähennyksen! Meiltä saat taatusti kotimaiset tuotteet, jotka kestävät elämän menoa.

heron sertifikaatit
heron sertifikaatit

Miksi ikkunaremontti Kaskipuulta?

Kaskipuu tarjoaa kotimaiset ja laadukkaat ikkunat sekä ammattitaitoisen asennuspalvelun, jotta sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta itse. Jos ikkunaremontti on ajankohtainen ja kaipaat apua sen suunnitteluun, varaa maksuton esittelykäynti! Kaskipuu toteuttaa ikkunaremontit sekä pientaloihin että taloyhtiöihin ja laadukkaasti toteutettu remontti nostaa välittömästi kotisi arvoa. Ikkunaremontti suunnitellaan aina ammattitaidolla juuri sinun kotiisi sopivaksi.

Ikkunaremontit kuluttajille

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Myyntipäällikkö

Ruotsalainen Janne

Puhelin: 040-7600108
Sähköposti: janne.ruotsalainen@kaski.fi

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Hiltunen Roope

Puhelin: 040-529 6224
Sähköposti: roope.hiltunen@kaski.fi

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Kangasmäki Aki

Puhelin: 040-541 3631
Sähköposti: aki.kangasmaki@kaski.fi

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Manninen Kallemarkus

Puhelin: 040 530 6874
Sähköposti: kalle.manninen@kaski.fi

Pientalojen ikkuna- ja oviremontit

Tehtaanedustaja / PIENTALOSANEERAUS

Ristola Pauli

Puhelin: 040 5637 471
Sähköposti: pauli.ristola@kaski.fi

Vaivaton ikkunaremontti Porvoossa

Kun vanhojen ikkunoiden ikä alkaa lähestyä 30 vuotta, alkaa kotisi ikkunaremontti olla vähitellen ajankohtaista. Ikkunaremontin suunnitteluun kuuluu, tuotteiden valinta, mitoitus, asennus sekä lopuksi asennettujen tuotteiden käyttöönotto. Investointina ikkunaremontti on rahallisesti merkittävä, mutta hyvin toteutettuna se nostaa samalla myös asunnon arvoa. Uudet, energiatehokkaat ikkunat poikivat säästöjä myös lämmityskustannuksissa. Toteuta ikkunaremontti yhteistyössä tunnetun kotimaisen yrityksen kanssa, jotta voit varmistua siitä, että remonttisi hoidetaan laadukkaasti ammattitaidolla. Ota siis yhteyttä Kaskipuun ammattilaisiin, niin suunnitellaan yhdessä kotisi ikkunoille uusi ilme!

Inspiroidu artikkeleistamme

Milloin ikkunaremontti omakotitaloon?

Ikkunaremontti päivässä Helandereilla

Ikkunaremontilla energiasäästöjä